0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
بله منم با نظر مونا خانوم موافقم. درسته كه ما ايراني ها مشكلات زيادي داريم كه دوستان به اون اشاره كردن ولي بايد بگم كه بسياري از مشاهير و نوابغ تاريخ از ايرانيان هستند و به نظر من ما ايرانيها از هوش و زكاوت بالايي برخورداريم كه اين خودش جاي اميدواريه.
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 1/0 |
نوشته اصلی توسط mona_fsb [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
منظور من از بدبخت شديم اينه كه از بس سياست ها غلطه و كسايي كه بايد كار كنن نميكنن
كسايي كه هرچي از دهنشون در مياد ميشن شاعر و نمي دونم وقتي حرف ميزني ميشي
انرژي منفي و اونايي كه اون گل واژه ها را به جاي شعر ميدن بيرون ميشن مثبت
شما يه آهنگ جديد رو امكان نداره بعد از شنيدن بتوني زمزمه كني ولي آهنگ هاي قديمي رو هميشه
زير لب زمزمه ميكنيد...
از ايران مگه چيزي مونده كه اينقدر تعصب خرج ميكنيم.
با آرزوي بهترينها براي ايران و ايراني
Thumbs Up/Down |
Received: 9/0 Given: 0/0 |
درسته. خب شما هر انرژي اي كه دوست داريد بديد به ما (چه منفي چه مثبت) ، ما به نفع خودمون تغييرش ميديم :))نوشته اصلی توسط ast1356 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اما از ايران چيزي مونده، مثلا يكيش من!
منم براي ايران و ايراني آرزوي بهترينها رو دارم :)
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست / هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحــــــــــــنه پیوســـــــــته بجاســـــت / خرم آن نغمه که مردم سپارند به یــــــــــــاد
Thumbs Up/Down |
ايشالله كه بچه ها يه تكوني بخورن . بخدا قصد من ضد حال زدن نيست. من دوست دارم كارهاي خوبنوشته اصلی توسط mona_fsb [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
گوش بدم خوب اون موقع هم هم قداي خودمون اين شاهكارها رو خلق كردن مگه نه
گوگوش مگه چند سالش بود يا كنسرت گروه بيتلها رو ديديد ؟ مك كارتين هنوز ريشش در نيومده
يستردي رو خلقكرد.
اگه بچه ها يه كم فقط يه كم عميق فكر كنن و از سطحي نگري فاصله بگيرن خيلي فرقها رو خواهيم ديد.
به اميد اون روز.
با آرزوي بهترين ها براي ايران و ايراني
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
منم همینا که شما گفتین ولی با حرف زدن هیچ چیز درست نمیشه
کم نامه خاموش برایم بفرست،از حرف پرم گوش برایم بفرست،دارم خفه میشوم در این تنهایی، "لطفا کمی آغوش برایم بفرست...."
Thumbs Up/Down |
Received: 9/0 Given: 0/0 |
اين كه مسلمه بايد مرد عمل بود.نوشته اصلی توسط violin-m [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
به نظرتون چه جوري بايد مرد عمل باشيم؟
زندگی صحنه ی یکتای هنرمندی ماست / هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحــــــــــــنه پیوســـــــــته بجاســـــت / خرم آن نغمه که مردم سپارند به یــــــــــــاد
Thumbs Up/Down |
خوب راه حلش دست منه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)