0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 100/4 Given: 7/0 |
majeddotcom عزیز از توضیحات شما متشکرم . اگر برایتان مقدور است عکسی از ساز خودتون گرفته و در قسمت تصاویر قرار بدهید.
اصلا تاپیکی برای همین منظور در نظر خواهم گرفت.
دیدن ظاهر ساز ها خالی از لطف و زیبایی نخواهد بود.
یک سوال. دسته ی ساز چطور هست چون فرمودید که چوب ساز کلفت هست. آیا دسته ضخیم تر از حد معمول است و یا قطر صفحه ی این ساز به چه صورت است؟
Thumbs Up/Down |
Received: 103/0 Given: 61/2 |
سلام. احسان عزیزی ساخته ماله من رو. صداش فوق العاده است. کاسش معمولیه. بیشتر بم خوانه. کوکاش رو هم تا حالا امتحان نکردم.
Thumbs Up/Down |
عزیزی
پس از صداش راضی هستید
چند وقته این ساز رو دارید؟
هر آنچه از رفتار ناثواب در کردار و گفتار انسان ها می بینیم ؛ بازتاب خردی ها و نارسایی های اندرون آنهاست.
-------------------------------------------
درمان قطعی و موضعی تعریق بیش از حد کف دست برای دوستان نوازنده!
Thumbs Up/Down |
Received: 103/0 Given: 61/2 |
سلام علی جون. آره راضیم. در اصل مال خالم بوده. 4 سال دست خالم بود. 4 ماه هم الآن دست منه
Thumbs Up/Down |
چه جالب . فکر می کنم یکی از عواملی که صدای ساز شما خوبه همین هست که مدتی از ساختش میگذره .
هر آنچه از رفتار ناثواب در کردار و گفتار انسان ها می بینیم ؛ بازتاب خردی ها و نارسایی های اندرون آنهاست.
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
سه تار من ساخته كربلايي است ايشان خواهر زاده استاد بهاري نوازنده مشهور كمانچه و در تهران ساكن هستند اين ساز صداي عالي دارد .
Thumbs Up/Down |
Received: 309/2 Given: 138/1 |
bmaster عزیز در مورد مشخصات سازت هم یه توضیحی بده.. سایز کاسه . این جور چیزا
برای بهتر زندگی کردن باید بهتر دید ...!!!!
Thumbs Up/Down |
چه جالبنوشته اصلی توسط mrbmaster [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
یک مقدار در مورد سازتون توضیح بدید . صداش تیز خونه یا بم خون؟ زنگداریش چطوره؟ من با جناب کربلایی برای خریدن یه کمانچه تماس گرفته بودم.
ساز رو از خودشون مستقیم خریدی یا با واسطه؟ و کی خریدید؟ اگر ممکنه قیمت رو هم بفرمایید.
سپاس
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 1/0 |
سلام بر دوستان گلساز من ساخته ی استاد پالیزدار هست. کارگاه ایشون در کرج هست و به صورت تکی ساز میسازندیکسال پیش یکی از سازهاشون رو دیدم و تصمیم گرفتم بالاخره من هم یک ساز حرفه ای داشته باشم. بیش از یک سال براش صبر کردم ولی واقعا ارزشش رو داشت.
Thumbs Up/Down |
دوست عزیز سلامنوشته اصلی توسط sohrabdinyari [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
چه جالب . من سازهای پالیزدار رو در کلاس آقای شعاری دیدم زیاد . یک سوال اگر ممکنه قیمتی هم که خریدید رو بفرمایید . و اینکه اگر براتون مقدوره عکسی از سازتون بگیرید و در بخش گالری عکس در تاپیکی که به این منظور ایجاد شده ، قرار بدید.
تشکر از شما
ویرایش توسط AliB : Saturday 6 September 2008 در ساعت 02:26 PM دلیل: غلط تایپی
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 2/0 |
سلام
ساز منم کار آقای بحیراییه
کاسه کوچیک
Den Grimme Ælling
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
درود
من نوازنده سه تار نیستم ولی صداشو دوست دارم.
یکی از دوستانم که نوازنده سه تار ، سازش مهر جمشید با کاسه کوچیک و دسته قنبری،دستان سازش در مقایسه با سازای دیگه کمکی پهن تر،قسمت اتصال کاسه به دستانش زود باریک شده،خودش صدای سازشو دوست داره ، ولی به گوش من انگاری صداش تودماغی،با اینکه زیره ولی گرفتگی متفاوتی داره.
باز یکی دیگه از دوستام مهر سازش عبادی کاسه بزرگ،دسته سنتی،گلوگاهش با فرم مناسبی به دسته میرسه،یکمی صداش بم ولی گوشیاش خیلی سفته کلی واسه کوک کردن وقت میگیره.
ویرایش توسط سپنتامهر : Sunday 7 September 2008 در ساعت 09:23 AM
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 1/0 |
پولی که من بابتش دادم 300 هزار تومان بود.نوشته اصلی توسط AliB [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
فکر میکنم مبلغ سفارش های جدید بیش از این باشه.
به روی چشم . عکس ساز را ارسال میکنم .
امکان ارسال صدای ساز هست؟
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
سلام و درود به دوستان نوازنده
یکی از ساز های من کاسه یک تیکه هست که مهر بختیار هستش_بم
یکی دیگش که 8 ترک هست عباس مفاخری هستش_زیر
Thumbs Up/Down |
دوست عزیز سلام دوبارهنوشته اصلی توسط sohrabdinyari [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
سپاس از پاسخ شما
بله امکان ارسال نونه صدا هم هست.
هم می تونید تا حجم مشخصی پیوست کنید به پست هاتون و هم می تونید در سایت های آپلود سنتر آپلود کرده و لینک دانلود آن را قرار دهید.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سه سه تار معروف دارم که معرفی میکنم کسی علاقه مند بود بعدا یکایک توضیح میدهم و عکس میگذارم1 تورج جمالی کاسه کوچک2 رسولی کاسه بزرگ دسته ماندولینی منبت (سه تارهای کیوان ساکت را میسازد) گرانقیمت وزیبا ولی به درد مبتدی ها مطلق نمیخورد3سه تار زاد خیل این سه تار مورد علاقه و سه تار دست من است با صدای بم وبسیار حجم صدا بالاست سه سالی است که ان را دارم کاسه کوچک است
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)