0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 2/1 Given: 0/0 |
سلام!
کمبود اطلاعات چه سوالاتی که برای آدم درست نمی کنه!
می خواستم بدونم در موسیقی کلاسیک غربی هم بداهه نوازی وجود داره؟
مرسی!![]()
سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو
ور از اين بي خبري رنج ببر هيچ مگو
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 0/0 |
سلام تا جایی که من میدونم و از استادم دیدم بله وجود داره
شما با توجه به شناختی که روی فواصل دارید یا واریاسیون یه قطعه یا ملودی خاصی که دوست دارید
می تونید بداهه نوازی کنید
من به شخصه سر کلاس خیلی از تمرینها رو به صورت بداهه نوازی به شکلهای مختلف اتود و واریاسیون تبدیل میکنم البته با راهنمایی استادم(بعنی خود استادم میگه اینجوری بزن ...) تا نواختن راحت تر و نکات هر درس ملموستر بشه .
خیلی مفیده چون باعث میشه که اهداف هر درس برای هنرجو به وضوح مشخص بشه
از ارشه کشی گرفته ،تعویض سیم به صورت صحیح ، اکول مناسب ،رعایت سنکپها در قطعات و به طور کلی حفظ ریتم و تمپو در قطعات بداهه نوازی![]()
ارامش دنیا مال اون کسی است که با وجدان صادق زندگی می کند
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
بداهه نوازی در سازهای غربی فقط به منظور ساخت اتودها و تمرینات شخصی و هچنین شناخت نکات و کنجکاوی در تکنیک ها هست و هیچ جنبه ی رسمی ندارد.
بداهه نوازی را در شاخه های مدرن موسیقی کلاسیک مثل موسیقی جز می توان یافت...
Thumbs Up/Down |
Received: 155/1 Given: 0/0 |
اساس آهنگسازی در بسیاری از بزرگان موسیقی غرب مثله موتزارت بتهوون شوپن شوبرت لیست اسکریابین ... مبتنی بر بداهه بوده شما چطور میفرمایید بطور رسمی وجود نداره ؟نوشته اصلی توسط One_Violinist [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
شاخه مدرن موسیقی کلاسیک مثله جز؟؟؟ عجب !
.Applaud, my friends, the comedy is over
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
این تاپیک عالیههههه
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
این تایپیک جالبه
خسته نباشید
Thumbs Up/Down |
Received: 338/2 Given: 150/0 |
چرا؟ علت خاصی داره؟بداهه نوازی در سازهای غربی فقط به منظور ساخت اتودها و تمرینات شخصی و هچنین شناخت نکات و کنجکاوی در تکنیک ها هست و هیچ جنبه ی رسمی ندارد.
من از فردای خود ترسی ندارم
که بر سینه نشانی از تو دارم
ولیکن گر تو خواهی من بسوزم
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
خب بنظر میرسه موسیقیدانان دورۀ کلاسیک اصلا دنبال کار بداهه نبودند، یعنی شاید در فرهنگ موسیقایی اون ها بداهه نوازی جایگاه خاصی نداشته.
بر عکس موسیقی Traditional که هم در غرب و بالأخص در شرق که در اون Improvisation جایگاه خاصی داره و بداهه نوازی رو یک هنر عالی می دونند که فقط اساتید کهنه کار از عهده اش خوب بر میان.
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
بنظر من کاملا اشتباه میکنید.نوشته اصلی توسط M_T [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
این رو یکی از دوستان چند پست قبل تر گفته:نوشته اصلی توسط amir1055 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
بداهه نوازی در سازهای غربی فقط به منظور ساخت اتودها و تمرینات شخصی و هچنین شناخت نکات و کنجکاوی در تکنیک ها هست و هیچ جنبه ی رسمی ندارد.
بنظرتون درست نیست؟ چرا؟
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
خیر درست نیست.نوشته اصلی توسط M_T [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
بداهه نوازی قدمتی بسیار زیاد در موسیقی کلاسیک غرب داره و همونطور که در پست اولم عرض کردم آهنگسازان بنامی روی این امر کار کردند. شاید داستان بداهه نوازی های باخ رو شنیده باشید. یا بداهه نوازی بتهوون در نوجوانی در حضور موتسارت. آهنگسازان کلاسیک غرب آثار سترگی درین باره پدید آوردند.
Thumbs Up/Down |
دست شما درد نکنه.
منم به ذهنم رسیده بود که اصلا موسیقی بدون بداهه که نمیشه.
میان شعله هم پا می گذارم
Thumbs Up/Down |
Received: 65/2 Given: 17/0 |
برای بداهه نوازی تو سبک کلاسیک باید اصول خاصی را بدونیم ... ؟!!!
.: درود بر کسانی که...ارزش واقعی در زندگی برای آنها ... سالم زیستن است ... نه رسیدن به موفقیت :.
Thumbs Up/Down |
Received: 59/3 Given: 3/0 |
یکی آشنایی کامل با گامها و تسلط به اونها .نوشته اصلی توسط RaziYeH [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
روبرت شومان : " آقایان کلاهتان را بردارید ، یک نابغه ( شوپن ) ظهور کرده است "
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)