0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 3/0 |
بله دوست عزیز گامش فا ماژور هست. میزان سه چهارم و poco allegretto هست.
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
ممنونم از شما .
پس شروع بفرمایید دوستان استفاده ببرند
Only My God
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 3/0 |
نوشته اصلی توسط sha_yegane [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
بله دوست عزیز گامش فا ماژوره،میزان سه چهارم و poco allegretto هست.
Thumbs Up/Down |
تو میزان اول آهنگساز برای ضرب اول و دوم از آکورد فا ماژور استفاده کرده
تو ضرب سوم با دیدن نت سل متوجه آکوردی میشویم که سل دارد البته به دست راست هم نگاه می کنیم که نت می وجود دارد
با دیدن نتهای می و سل در ضرب سوم یاد :ورد دو می سل یعنی درجه دومینانت اون می افتیم
در میزان اول آکورد پایه در دو ضرب به آکورد دومینانت در ضرب سوم وصل می شود
Only My God
Thumbs Up/Down |
تو میزان اول برای دست راست آهنگساز ((ر می فا)) در ضرب دوم دارد که چون ارزش زمانی نتهای ر - می کوتاهتر میباشند برای آنها آکوردی رو انتخاب نکردند
البته این نت ر را میتوان به عنوان نت آپاژیاتور شناخت و تعریف کرد
Only My God
Thumbs Up/Down |
خب دوستان اگه موافق باشید دوباره تاپیکو بیاریم بالا. من با اجازه استاید آنالیز انوانسیون شماره 1 (دوصدایی) رو قرار میدم
Thumbs Up/Down |
آنالیز انوانسیون دو صدایی شماره 1 (BWV 772) در دو ماژور اثر یوهان سباستین باخ :
در پیوست:
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 21/1 Given: 93/5 |
من از گوش کردن به موسیقی کلاسیک لذت می برم و دلیلش اینه که قطعه رو بر اساس بافت و یک سری چیزهای دیگه ای که داره گوش میدم. موسیقی کلاسیک بر خلاف موسیقی دوره باروک بیشترش هوموفونیه (البته بجز بخش گسترش موومان های دارای فرم سونات که تقریبا پیچیدست و خیلی پلی فونی و تغییر بافت داره) و دنیایی از ملودی های شگفت انگیز و متفاوت رو در خودش داره که با آکوردهای هوشمندانه زیباتر هم شدن! حقیقتش وقتی ملودی های کلاسیک رو با پاپ مقایسه می کنم خندم میگیره.. شما هم وقتی موسیقی کلاسیک گوش می دید سعی کنید ملودی ها و هارمونی های همراهی کننده شون رو شناسایی کنید و از برترین میراث هنری تاریخ لذت ببرید.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)