0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
این تاپیک رو زدم هرکس در مورد نی نوازی مشکلی داشت مطرح کنه
سوال اول رو خودم میپرسم
دوستان بهترین مارک نی چی هست و ساخت چه کسی هست؟ و قیمتش چنده
در ضمن همه دوستان از نی خودشون عکس بگیرن و بذارن اینجا تا ببینیم
متشکرم
Thumbs Up/Down |
حالا یکی از دوستان نیست جواب بده؟ من منتظرما قسمت نی خیلی راکد شده بابا نی نوازان کجایید؟ زود بیایید
Thumbs Up/Down |
هنوز کسی این طرفها پیدا نشده
ما قهطی نی نواز داریم
کسی نیست؟
Thumbs Up/Down |
دوست من ساز نی همانند ساز ویلون نیست که مدل TF داشته باشه و مدل دانش آموزی و... از این جور چیزها.
به نظر من در بازارهای ساز فروشی ایران ما به سازها توهین میکنن. چرا؟ چون میخوان از توی ساز هم دزدی کنن و این افتضاحه. اگه شما برید خارج از کشور هم خود آلمان سازها از یک قیمت شروع میشن و قیمت میره به بالا (تا اینجاش همچون کشور خودمون) ولی پایین ترین قیمت ویلون که شما براش پول میدید دیگه مثل ایران نیست که یک آشغال به شما بدن. منظورم رو متوجه میشید؟
تو خارج از کشور ما ، شما که ویولن با کمترین قیمت رو میخرید بهترین یولون رو به شما میدن ولی تو ایران خجالت نمیکشن و هرآشغالی رو به شما میدن. این نکته رو یادتون باشه.
و حالا بریم سراغ نی :
همون جور که گفتم ساز نی مارکی نیست.
شما باید به جنس نی نگاه کنید نه زیاد کلفت باشه نه زیاد نازک باشه. باید صدای دلنشین ازش در بیاد. صدایی که با نوای نی به آدم آرامش بده.
شما اولین بیت مثنوی معنوی رو بخونید. نی باید چنان خاصیتی داشته باشه. (نمیگم تا برید بگردید و بخونید)
در ضمن درسته که روی اینترنت همه چیز هست ولی قبول کنید نمیشه روی اینترنت ساز زدن یاد گرفت.
Thumbs Up/Down |
متشکرم از نظرتون
در واقع شما حق دارید چون الان نی های بیات که یه روزی بهترین بود الان بدترین شده. شاید بپرسید چرا؟ اول این که سازنده بازار رو به دست آورده و الان بی خیاله. دوم اینکه مهر سازنده جعل شده و تقلبی سازش هم توی بازار فراوونه.
متشکرم
Thumbs Up/Down |
با سلام
یادمه وقتی تازه شروع به یادگیری نی کردم ، دنبال یک کتاب در ارتباط با نی در کتاب فروشیها بودم که نمی دونم در کدوم کتاب بود که اندازه های یک ساز نی را نوشته بود(از طول و مکان سوراخها) ، من هم اون رو یادداشت کردم و اومدم با لوله پولیکا ساختمش!! و نی رو با اون یاد گرفتم.
درآوردن صداش راحتتره و یه صدای مخصوص و جالبی داره. هرکسی میخواد شروع کنه من نی لوله پولیکا رو بهش پیشنهاد میکنم و برای خیلی ها هم ساختم. هنوز که هنوزه گاهی وقتها نی های دیگه ام رو کنار می گذارم و اون رو بر میدارم.
و اما در مورد اینکه چه نی ای بهتره راستش فکر نمی کنم که هیچ دو نی ای شبیه هم باشه ، هر نی ای صدای مخصوص به خودش رو داره. من بعضی آهنگ ها رو دوست دارم با یک نی خاص بزنم . حتی در یک کوک خاص مثل سل برخی نی ها باریک وبلند و برخی کوتاه و کلفت ترند، هر کدوم هم یه حال و هوایی داره .
گذشته از این نی ای که من از اون خوشم بیاد شاید شما خوشتون نیاد و خوب با اون نی نوازی نکنید.
به نظر من بجای اینکه دنبال مارک باشیم بهتره موقع خرید مقداری نوازندگی کنیم و آهنگهای مختلف را با اون بزنیم .
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
با سلام من اگر بخواهم گوشه هايي از رديف صبا در دستگاههاي مختلف يا رديف عبدا... دوامي يا سبكهاي ديگر ني نوازي با اجراي ساز ني به همراه نت برايم بفرستند بايد چكار كنم.
alyian
Thumbs Up/Down |
دوستان عزیز و نی نوازان دوستداشتنی
هر کس هر سوالی در مورد نی و نی نوازی داره تا جایی که بتونم راهنمایی می کنم
اگه نتونستم از استاد افشارنیا می پرسم![]()
Thumbs Up/Down |
بابا این قدر سخت نگیرید نی هم می تونه مارک داشته باشه البته بگیم مهر بهتره !!
هرچند که مهر دلیل خوب یا بد بودن ساز نیست اما کسی که نی میسازه و به بازار میده دوست داره اسمش خوب جا بیفته حتی اگه بیات باشه که بازار رو گرفته .
من خودم چند ماه پیش رفتم پیش بیات انصافا نیای خوبی داشت.
حالا چند تا مهر یا مارک رو که استفاده کردم یا دیدم رو به تر تیب قیمت می گم :
پور نظری -- فقط تو کرج دیدم
صنایعی -- نی ساز جوونیه اما انصافا نی خوب مسازه (نسبتا)
بیات -- نسبت به قیمتش گرونه ولی خوبه
افشارنیا -- نی استاد افشارنیا توی بازار نیست و فقط به شاگردا یا آشناها میده نی هاش جای هیچ حرفی نمیذاره .
قیمتها هم از 15000 تومن هست تا 70000-80000 تومن
من توی بازار قیمت خیلی بیشتر هم دیدم اما فکر نمی کنم ارزششو داشته باشه .
نی موسوی 150000 تومن !!!
هرنتی که ازعشق بگوید زیباست حالا سمفونی پنجم بتهوون باشد یا زنگ تلفنی که درانتظارصدای توست...
Thumbs Up/Down |
البته یادم رفت بگم
معمولا اساتید پیشنهاد می کنن که با یک نوع نی (مخصوصا هنرجو ها) بهتره نوازندگی کرد.
هرنتی که ازعشق بگوید زیباست حالا سمفونی پنجم بتهوون باشد یا زنگ تلفنی که درانتظارصدای توست...
Thumbs Up/Down |
سلام دوست عزیز
بهترین استادنی ساز استاد سلطانیان هستش
قیمت نی سلش 70000 تومان هست
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط mirzadanger [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
تو تهران هستند ایشون ؟
آدرسی ازشون دارید ؟
Thumbs Up/Down |
این قیمت واقعی نیست. حدود 40 تومن چون من تازه چنتا از خودش گرفتم
Thumbs Up/Down |
سلام به همه هنر دوستان. من تازه وارد جمع شدم. حدود 2ساله نی میزنم. از اساتیدی که حاضرن خواهش میکنم قطعه های نی نوازی رو همراه نت بذارن تا بقیه هم استفاده ببرن.
Thumbs Up/Down |
دوست عزیز خیلی خوش امدین اما بهتر بود این پست رو در جای خودش مطرح میکردیدنوشته اصلی توسط smtht1 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 2/1 Given: 0/0 |
سلام
خواهش میکنم اگه کسی از دوستان آدرسی یا تلفنی توی تهران از یک نی ساز خوب داره لطف کنه بنویسه تا ما هم استفاده کنیم.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 3 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)