0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
من قول میدم تا 5 شنبه دوباره از سر بگیریم اموزش ها رو روند و شیوه رو دوباره تدوین میکنم...اما رامتین خان اینبار دیگه قول میدم شروع کیم... اما بزار مطالب قبلی رو یک دور بخونم ببینم روند یادم میاد یا نه... بعد یکی دو روز دیگه شروع میکنیم دوباره...
نه آقا از هفته ی آینده حتما ادامه میدیم تاپیک رو...
.باز هم مثل همیشه شرمنده فردا میزارم... و بعد به صورت هفتگی دو درس میزاریم که دیگه بد قولی هم نشه...
.
.
.
من دیگه موندم چی بگم به این خشایار بدقول فراموشکار ... ! شماها یه چیزی بهش بگین !
کسی که به هیچ چیز شک نمی کنه ، هیچ چیزی نمی دونه !
Thumbs Up/Down |
Received: 8/0 Given: 0/0 |
من از شما طلب كه ندارم دارم؟ نه
خيلي لطف كردي همين آموزشهارو گذاشتي و نيازي هم نيست كه ادامه بدي ولي لطفا همينهارو گذاشتي عكسهاشو درست كن
شما خودت صاحب سايتي ولي عكسهارو توي سايت خودت آپلود نكردي؟ خيلي عجيبه
احتمالا اطلاعات شما در مورد كامپيوتر همونقدره كه من در مورد موسيقي دارم و بلعكس
موفق باشيد
Thumbs Up/Down |
Received: 11/1 Given: 0/0 |
درود
رامتین خان و سایر دوستان بسیار بسیار شرمنده به خاطر این بد قولی ... دلیلشم خودتون میدونید دیگه!من دیگه موندم چی بگم به این خشایار بدقول فراموشکار ... ! شماها یه چیزی بهش بگین !
عکس ها رو دوباره درست کردم و بعضیاشونم تو کامپیوتر پیدا کردم اگر عکس ها کیفیت بدی داشت دیگه ببخشید اما گویا هست..
سعی میکنم از هفته اینده بعد از تولد نت آهنگ هر هفته یک درس قرار بدم تا پیش بره تاپیک.
اما همونطور که قبلا هم اشاره کرده بودم این تاپیک یک طرفه نباشه و دوستانی که علاقه مند هستند شرکت کنند و بحث و گفتگو و گذاشتن تمرین ها و سوالات و... خیلی زیبا تر و آموزنده تر میشه.
شما یک نگاهی به تاریخ این تاپیک بندازید. مال 2008 هست... اون زمان سایت آپلود سنتر نداشت و به دلایلی هم من تو خود سرور سایت آپ نکردم.من از شما طلب كه ندارم دارم؟ نه
خيلي لطف كردي همين آموزشهارو گذاشتي و نيازي هم نيست كه ادامه بدي ولي لطفا همينهارو گذاشتي عكسهاشو درست كن
شما خودت صاحب سايتي ولي عكسهارو توي سايت خودت آپلود نكردي؟ خيلي عجيبه
احتمالا اطلاعات شما در مورد كامپيوتر همونقدره كه من در مورد موسيقي دارم و بلعكس
موفق باشيد
اگر اون زمان امکانش بود تو خود سرور سایت آپ میکردم...
به هر حال تشکر
پاینده باشید.
...
انسانها یا ...
من عقده عدالت دارم، هر کس قافیه را میشناسد، عقده عدالت دارد، قافیه دو کفه ترازو است که خواستار عدل است...
فرزانگان سخن نمی گویند، بلکه با استعدادان سخن می گویند و تهی مغزان بگو مگو می کنند.
وبلاگ شخصی خشایار (من)
کمپین مبارزه با دانلود غیر قانونی آثار هنری
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
سلام. من سعید هستم. مدت کوتاهیه که ساز میزنم. شروعه آموزشتون که جذاب به نظر میرسه و جای تشکر داره. کاش ببگی چطور میشه مطلبی که میذاری به همراه عکسش ذخیره کرد که موقع تمرین ازش استفاده بشه. ممنووووووووووون.
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
سلام. پس بقیه آموزش کوووووووووووووووووووووووو ووووووششششششششششششششششششش ششش بابا...
هرکی آموزش میذاره 2روز میذاره بعدش ادامه نمیییده ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه . چرااااااااااااا؟
Thumbs Up/Down |
سلام به همه!! من ناصرم!!
من یه چند روزی هست که دارم تک تک کامنت ها رو میخونم!!
اول از جناب خشایار بسیار تشکر می کنم که این کارو شروع کرده و خیلی عالیه اما ازش سوال دارم که چرا اینقدر کم روی این کار وقت می ذاره!!!
آقا خشایار توروخدا این کارو ادامه بده!!!
من یه چند ماهی هست که گیتار دارم و ازون تندرو ها بودم اما الان دوست دارم بیشتر روی پایه وقت بذارم فقط ازتون می خوام که ادامه بدین چون من نمی تونم برم پیش یه استاد!!!
بازم ممنون!!
موفق باشید!!!
Thumbs Up/Down |
سلام بر دوستان هنرمند... این انجمن فعال نیست؟
Thumbs Up/Down |
دوستان مثل من به تاریخ انجمنها نگاه نمیکنن (نگاه کنید)
☻ ♥ ☺ ♪ ♫
Thumbs Up/Down |
با اجازه دوستان خواستم بپرسم این دوستان کجا رفتند. حدود 3 سال که نیستند.
کسی هست ادامه آموزش رو قرار بده.
خیلی خوب داشت پیش میرفت.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)