0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 25/2 Given: 3/1 |
اميدوارم بتونيد موفق بشيد ولي حتما بايد نت خوني رو اول بگي بعد هم تمرين بديد
بعد فيلم تميرين رو براي مبتدي ها بزاريد
اينجوري بهتر مي شه
ايشالله موفق باشيد
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
آشو عزیزم ! من دارم این مطالب رو می خونم و سعی می کنم با استفاده از اونا تا جایی که می تونم نواختن گیتار رو یاد بگیرم . مرسی از کاری که می کنید و زحمتی که همه ی رفقا می کشند . اما هیچ کدوم از عکس ها و تصاویر مربوطه رو من نمی تونم ببینم ، چرا ؟!
کسی که به هیچ چیز شک نمی کنه ، هیچ چیزی نمی دونه !
Thumbs Up/Down |
Received: 11/1 Given: 0/0 |
درود
خواهش میکنم رامتین خان وظیفه است... امیدوارم مفید بوده باشه تا اینجا... اگر استقبال زیاد بشه دوباره ادامه میدیم تاپیک رو...آشو عزیزم ! من دارم این مطالب رو می خونم و سعی می کنم با استفاده از اونا تا جایی که می تونم نواختن گیتار رو یاد بگیرم . مرسی از کاری که می کنید و زحمتی که همه ی رفقا می کشند . اما هیچ کدوم از عکس ها و تصاویر مربوطه رو من نمی تونم ببینم ، چرا ؟!
بله متعصفانه الان چک کردم دیدم عکس ها مثل اینکه از آپلود سنتر پاک شدن... من سعی میکنم عکس ها رو تو کامپیوتر پیدا کنم دوباره قرار بدم تا مطالب قابل استفاده باشند...
تشکر و پاینده باشید
...
انسانها یا ...
من عقده عدالت دارم، هر کس قافیه را میشناسد، عقده عدالت دارد، قافیه دو کفه ترازو است که خواستار عدل است...
فرزانگان سخن نمی گویند، بلکه با استعدادان سخن می گویند و تهی مغزان بگو مگو می کنند.
وبلاگ شخصی خشایار (من)
کمپین مبارزه با دانلود غیر قانونی آثار هنری
Thumbs Up/Down |
آشو ! تا قاتی نکردم و صدام بلند نشده عکس ها رو درست کن دیگه ! دهه !
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
من هم از این طرح خوب حمایت میکنم.
Thumbs Up/Down |
خشایار جون ! پاک بی خیال این تاپیک شدی ها ! سوادت همش تا همینجا بود ؟!
ضمنا ، قرار بود عکس ها رو درست کنی که دیده بشه . پس چی شد ؟!![]()
Thumbs Up/Down |
درود
رامتین خان من گشتم دنبال عکس ها اما متعصفانه یادم نیست فایل آموزشی که نوشتم برای سایت رو کجا گذاشتم البته باز میگردم اگر پیدا نشد دوباره عکس ها رو پیدا میکنم و مزیرام...
نه آقا از هفته ی آینده حتما ادامه میدیم تاپیک رو...
پاینده باشید
...
انسانها یا ...
من عقده عدالت دارم، هر کس قافیه را میشناسد، عقده عدالت دارد، قافیه دو کفه ترازو است که خواستار عدل است...
فرزانگان سخن نمی گویند، بلکه با استعدادان سخن می گویند و تهی مغزان بگو مگو می کنند.
وبلاگ شخصی خشایار (من)
Thumbs Up/Down |
گفته بودی که : بیایم چو بجان آیی تو / من بجان آمدم ، اینک تو چرا می نایی ؟!
Thumbs Up/Down |
منم هستم
Thumbs Up/Down |
درود
همه دوستان بسیار بسیار شرمده هستم مخصوصا شرمنده ی رامتین خان عزیز...
من برای این تاپیک یک روندی نوشته بودم تو یک فایل که از روی اون روند بنویسم چون تو اینترنت نمیشه از شیوه و متد تدرس حضوری استفاده کرد برای همین بسیار روند رو تغییر داده بودم...
اما الان هرچی میردم نیست...
من قول میدم تا 5 شنبه دوباره از سر بگیریم اموزش ها رو روند و شیوه رو دوباره تدوین میکنم...
مرسی از لطف همه..
هر کدوم از دوستان هم که توانائی همکاری در این تاپیک رو داره برای آموزش ها به من پیام خصوصی بده تا باهاش یک سری چیز ها رو هماهنگ کنم ..
اما رامتین خان اینبار دیگه قول میدم شروع کیم... اما بزار مطالب قبلی رو یک دور بخونم ببینم روند یادم میاد یا نه... بعد یکی دو روز دیگه شروع میکنیم دوباره...
پاینده باشید
...
انسانها یا ...
وبلاگ شخصی خشایار (من)
Thumbs Up/Down |
Wow! فکر جالبیه!
-Princess Lili-
Thumbs Up/Down |
منم شاید شرکت کنم!![]()
-Princess Lili-
Thumbs Up/Down |
فقط خشایار جون ، فکری به حال عکس ها هم بکن ، لطفا !
Thumbs Up/Down |
درود
حتما ...فقط خشایار جون ، فکری به حال عکس ها هم بکن ، لطفا !
با تمام قوا در حال پیدا کردن مجدد عکس ها از کتب و منابع مختلف خارجکی هستم الان دو تا شبیه به عکس های قدیمی پیدا کردم و بقیه رو هم پیدا میکنم...
...
انسانها یا ...
وبلاگ شخصی خشایار (من)
Thumbs Up/Down |
خشایار جونم ، یا شمردن بلد نیستی ، یا یکی دو تا تو محله ی شما خیلی بیشتره نسبت به محله ی ما !اما رامتین خان اینبار دیگه قول میدم شروع کیم... اما بزار مطالب قبلی رو یک دور بخونم ببینم روند یادم میاد یا نه... بعد یکی دو روز دیگه شروع میکنیم دوباره...
Thumbs Up/Down |
درود...
لووووولللللخشایار جونم ، یا شمردن بلد نیستی ، یا یکی دو تا تو محله ی شما خیلی بیشتره نسبت به محله ی ما !
آقا من مطالب و عکس ها رو چند تائی نوشتم و پیدا کردم..
این روزا به شدت درگیر بودم به خاطر مسئله ای شخصی...
وگرنه آپلود میکردم میزاشتم خیلی هم نتونستم بیام به سایت..
باز هم مثل همیشه شرمنده فردا میزارم... و بعد به صورت هفتگی دو درس میزاریم که دیگه بد قولی هم نشه...
...
انسانها یا ...
وبلاگ شخصی خشایار (من)
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)