0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
نوعی از گیتاره!نوشته اصلی توسط sol_s [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
nylon Guitar
Thumbs Up/Down |
Received: 2/1 Given: 0/0 |
فرامرز جان اگه میشه نت رومئو ژولیت رو بهم بدهنوشته اصلی توسط faramarzbahri [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ممنون
! Our truest life... is when we are in our dreams awake
Thumbs Up/Down |
Received: 2/1 Given: 0/0 |
کار ماجراجویانه فوقالعاده زیباست..نوشته اصلی توسط MehranB [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
واقعا لذت برم.. مطمئنم اگر ادامه بدین آینده خوبی در انتظارتون هست.
! Our truest life... is when we are in our dreams awake
Thumbs Up/Down |
Received: 17/2 Given: 0/0 |
درود به تمامی دوستان پارسی گوی من...
خشایار جان من بعد مدت ها اومدم به سایت سری زدم البته تو این مدت یکی دو بار اومدم.
امروز دیدیم که قسمت ویولن ایرانی بد نیست یعنی بجه ها نسبتا فعالیت میکنن.
من خودم ویولن ایرانی کار میکردم ولی این مدت که نبودم دارم کلاسیک کار میکنم.
اینو میخام بگم که جای خالی یک نفر که قسمت ویولن کلاسیک رو تو سایت سرو سامون بده حس میشه. حیفه این سایت به این خوبی اصلا چیزی در مورد ویولن کلاسیک که دنیای بزرگی داره نباشه تا بقیه استفاده کنن. مرسی.
پاینده ایران.
خدایا به کجای این شب تیره بیاویزم قبای ژنده خود را....
Thumbs Up/Down |
Received: 17/2 Given: 0/0 |
درود به تمامی دوستان پارسی گوی من...
خشایار جان من بعد مدت ها اومدم به سایت سری زدم البته تو این مدت یکی دو بار اومدم.
امروز دیدیم که قسمت ویولن ایرانی بد نیست یعنی بجه ها نسبتا فعالیت میکنن.
من خودم ویولن ایرانی کار میکردم ولی این مدت که نبودم دارم کلاسیک کار میکنم.
اینو میخام بگم که جای خالی یک نفر که قسمت ویولن کلاسیک رو تو سایت سرو سامون بده حس میشه. حیفه این سایت به این خوبی اصلا چیزی در مورد ویولن کلاسیک که دنیای بزرگی داره نباشه تا بقیه استفاده کنن. مرسی.
پاینده ایران...
خدایا به کجای این شب تیره بیاویزم قبای ژنده خود را....
Thumbs Up/Down |
Received: 293/5 Given: 244/7 |
سلام من 12 سالمه یک سال و نیمه که ویولن کلاسیک شروع کردم و گیتار و پیانو هم کمی تا قسمتی بلدم. اما کار اصلیم ویولنه. در حال حاضر ل ویولن 4 هستم(وسطش دقیقا) و کتاب های آهنگ های آسان،اتود های ولفارت، قطعات برگزیده کلاسیک و کنسزتو های ساده و کوچک برای ویولن رو تموم کردم. فعلا کتاب تازه ای نمیزنم ولی همین روزا استادم قراره چند تا بهم معرفی کنه. تو اون دو تا کتاب آخری که گفتم قطعه ها و کنسرتو ها و کنسرتینو های معروف زیادی هست. کلا کتاب های بدرد بخورین!![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 7/0 Given: 1/0 |
نوشته اصلی توسط MehranB [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
برای آزمون عملی آهنگسازی باید هارمونی کار کنی بهتره که از الان شروع کنی .. البته اول باید تئوری رو کامل بدونی .. و سلفژت هم قوی کن سازشناسیم از همین الان بخون ! اگه رتبه ی خوب بیاری هارمونی و سلفژت خوب باشه صد در صد قبولی ... موفق باشی
Thumbs Up/Down |
سلام بر دوستاران کلاسیک. من هنرجوی هنرستان موسیقی هستم. البته من در هنرستان عود میزنم ولی یه ناخونکی به پیانو هم زدم. آهنگ هایی که مشهور بوده و من آن ها را زدم عبارت است از :مارش ترک،برای الیزهو خیلی چیز های دیگه. من حدود دو سال است که پیانو میزنم.
Thumbs Up/Down |
سلام به همه دوستان هنرمند
منم حدود نه ماهه پیانو رو شروع کردم چون رشته تحصیلیم چیز دیگه ای بود خب باعث یه تاخیر بزرگ واسه شروع شد و گاهی اوقات خودمو سرزنش میکنم ولی خوبه که بهرحال شروع کردم... حالا کتاب بیر رو تموم کردم و اوایل چرنی هستم و کنارش چند قطعه هم از اینو اون بلدم
کلا عاشق بتهون،موتزارت،چایکوفسکی،ه ر از گاهی شومان،راخمانینف و ... همه هستم
من به آمار زمین مشکوکم...اگر این شهر پر از آدمهاست
پس چرا اینهمه دلها تنهاست ...؟
Thumbs Up/Down |
Received: 21/44 Given: 5/10 |
مهم نیست منم تقریباً حالتم مثل شما بود و درسمو ول کردم بخاطر موسیقی ! مهم اون احساس خوبی هست که الان دارین !منم حدود نه ماهه پیانو رو شروع کردم چون رشته تحصیلیم چیز دیگه ای بود خب باعث یه تاخیر بزرگ واسه شروع شد و گاهی اوقات خودمو سرزنش میکنم ولی خوبه که بهرحال شروع کردم... حالا کتاب بیر رو تموم کردم و اوایل چرنی هستم و کنارش چند قطعه هم از اینو اون بلدم
Thumbs Up/Down |
Received: 25/2 Given: 3/1 |
سلام
من سبحان حیدری 4 سال گیتار کلاسیک کار کردم
و الان 3 سال هست که هارمونیکا سبک کلاسیک کار می کنم
بیشتر از ساز خوده سبک کلاسیک رو دوست دارم
تئوری موسیقی هم تا هارمونی می دونم ولی در سدد بیشتر یاد گرفتن هستم
در ضمن ساز اصلی من سازدهنی (هارمونیکا) هست و معتقدم یکی از بهترین ساز ها برای سلو نواختن در کنسرتو هاست
با تشکر.
Thumbs Up/Down |
Received: 15/1 Given: 0/0 |
salam man hodode 4 sale ke piano mizanam.
sabke kelasiko 1sale ke shoro kardam.
chand ghetee az ketabe classic faviriz zadam. chand kar az beethoven, chopin, kelementi... zadam
va eftekharam ine ke classic kar mikonam
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
من مونا هستم الان حدود 10 ساله که ویولن میزنم امسال هم در کنکور هنر شرکت کردم برای رشته موسیقی با اجازه کنسرتو موتسارت میزنم با سونات و پارتیتای باخ و اتود دنت و کروتزر و الانم که یک ماه تا ازمون عملی کنکور مونده دارم حسابی تمرین میکنم.
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
من مارال هستم دوازده سالمه یکساله سه تار و پیانو میزنم شش ساله ویلن میزنم در هنرستان موسیقی درس می خونم ساز تخصصیم ویولنه کنسرتو باخ میزنم با کتاب سه اتود کایزر .
ویرایش توسط maralR : Sunday 13 October 2013 در ساعت 03:35 PM
Thumbs Up/Down |
Received: 33/0 Given: 23/0 |
من پانزده سالمه. دو ساله که ویولن میزنم اتود کایزر و هریمالی و یه کم کنسرتو های ساده و کوچک برای ویولنو میزنم اما فعلا روی قطعه ی چارداش کار میکنم!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)