0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 16/0 Given: 41/1 |
من مشتاقانه منتظر شروع این تاپیک هستم،خب اگر شخصی موضوعی رو مطرح کرد دیگران در صورت اشتباه اون فرد می تونن تذکر بدن و هیچ مشکلی پیش نخواهد آمد
سپاس
soundcloud.com/hamedsedighi
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
درود بر دوستان
پیشنهاد خوبیه ولی اموزش اواز احتیاج به نوار ردیف اوازی داره تا ادم گوش بده، من خودم سی دی ردیف اواز استاد کریمی رو دارم اگه دوستان موافقن اپلود کنم.
Thumbs Up/Down |
اموزش دستگاه سه گاه امیدوارم مفیده فایده قرار بگیره.
Thumbs Up/Down |
درود بر شمانوشته اصلی توسط tonbaknavaz [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اگر که آپلود می کنید لطفا از سرویس آپلود نت آهنگ یا سایت هایی که لینک مستقیم با قابلیت ادامه دنلود ارائه می کنند استفاده کنید .
Thumbs Up/Down |
دوستان اگه تونستن گوشه ها را دانلود کنن بگن که من بقیه دستگاه ها را به همین شکل اپلود کنم.
Thumbs Up/Down |
دوست عزیز تونستین دانلود کنیدنوشته اصلی توسط Arckey [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 1/1 Given: 0/0 |
تاپیک مفید و خوبی میتونه باشه من هم هر کمکی بتونم میکنم
با تشکر از tonbaknavaz عزیز
مرصی دوست گلم خوب بود دانلود میشه ادامه بده
موسيقي گذرگاهي است اثيري به دنياي والاي معرفت که بشريت را در ميابد و اما بشريت از درکش عاجز است.« بزرگ مرد دنيای موسيقی ...بتهوون »
Thumbs Up/Down |
البته دوستان میدونن تمیرین اواز بدون سولفژ کمی مشکله ولی من خودم کسانی رو میشناسم که اصلا سلفژ کار نکردن ولی خیلی خوب میخونن. اگه کسی بتونه بره کلاس صدا سازی بهتره.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
خیلی ممنون از لطفتوننوشته اصلی توسط tonbaknavaz [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
ولی احیانا این آثار صاحب نداره؟
من پیشنهاد می کنم که اگه می خواهید آموزش بدید این امر رو خودتون انجام بدید به هر حال باید به حقوق ایشون احترام گذاشت
Thumbs Up/Down |
متاسفانه همینطوره استاد محمود کریمی چندین سالی که به رحمت خدا رفتن . و فقط از ایشون این اثار به جا مانده . همیشه میگن ادم زنده وکیل وسیع نمیخواد ایشون که از دنیا رفتن.نوشته اصلی توسط mreza [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
من فکر نمیکنم که اگه استاد الان درقید حیات بودن از نشر این اثار اموزشی بین علاقمندان موسیقی ناراحت میشدند.
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت
من اگر نیکم و گر بد ، تو برو خود را باشکه گناه دگران بر تو نخواهند نوشت
هر کسی آن دروَد عاقبت کار که کشت
Thumbs Up/Down |
اموزش دستگاه شور با صدای زنده یاد استاد کریمی
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
خب اینم حرفیهنوشته اصلی توسط tonbaknavaz [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
نه قصد جسارت نداشتم البته حق مالکیت که ما شرکت منتشر کننده هستش ولی حالا بماند
اگه بچه ها اینجا خودشون آموزشی میزاشتن که خیل خیلی بهتر بود
ولی بازم دست شما درد کنه برای آپ کردن اینا
Thumbs Up/Down |
درود بر شمانوشته اصلی توسط tonbaknavaz [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
بلی توانستم
خیلی خوب است.
soundcloud.com/hamedsedighi
Thumbs Up/Down |
Received: 9/0 Given: 0/0 |
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] عزیز ممنون از زحمتی که کشیدید . اگه میشه آواز اصفهان و افشاری رو هم بزارید
اساس موفقيت استقامت است
♪♫♫♪♪♫♪
Thumbs Up/Down |
چشم دوست عزیز فقط لطفا شما به تاپیک شروع یادگیری اواز ایرانی مراجعه کنید.نوشته اصلی توسط v. i. o. l. i. n [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
من بقیه گوشه ها را داخل تاپیک شروع یادگیری اواز ایرانی اپلود میکنم.نوشته اصلی توسط Arckey [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)