0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 1/0 |
ببینید دوست مننوشته اصلی توسط sammojab [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
منظورم اینه که شما باید ببینید با چه آهنگهایی بیشتر حال میکنی.
ایرانی؟
غربی؟
شرقی؟
یا ... ؟
مثلا من اوایل کارهای ایرانی میکردم. آهنگهای معین. داریوش. ابی. عارف.
بعدش دیدم با سبک غربی بیشتر سازگارم. حالا نسبت به سبک کارم کیبردی رو انتخاب کردم و دارم کار میکنم. شما اگر میخوای کارهای ایرانی بکنی باید یه کیبردی انتخاب کنی که دارای سازها و پرکاشن های ایرانی هم باشه.
حالا شما فکر کن ببین دوست داری چه آهنگهایی رو کار کنی.
باز مشکلی بود من در خدمتم.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
منظور من اینه که برای منی که تقریبا هیچی بلد نیستم و هیچ آهنگ درست و حسابیای نمیتونم بزنم ریتم و سمپل و پرکاشن و ساز دیگه چه کاربردی داره؟ یه سوال دیگه: من میبینم خیلی از کسایی که میخوان پیانو یاد بگیرن با کیبورد شروع میکنن. در این صورت بازم تفاوتی میکنه؟
بازم از همکاریتون ممنونم.
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 1/0 |
شما هر کیبردی بگیری ریتم و صدای ساز داره. این یه چیزه عادیه. اصلا کیبرد بدون اینها نیست. اینها همشون به موقع بکار میان.نوشته اصلی توسط sammojab [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در مورد پیانو دقیقا متوجه منظورتون نشدم. ولی چیزی که هست کیبرد و پیانو با هم تفاوت دارند. از نظر وسعت کلاویه. از نظر تکنیکهای اجرایی و خیلی چیزهای دیگه. بهتره برای یادگیری پیانو حداقل یه پیانو دیجیتال تهیه بشه. من کیبرد رو مناسب این کار نمیدونم. مگر اینکه دیگه مجبور باشیم.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
پس شما میگین که من از یه مدلی مثل A300 شروع کنم دیگه؟ خودمم فکر میکنم بهترین کار همین باشه.
در هر صورت از راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم.
موفق باشین.
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
درود
کسی میدونه الآن قیمت PA2X چنده؟
Thumbs Up/Down |
با سلام میخواستم منو راهنمایی کنید با حدود یک میلیون تومان بودجه چه کیبوردی بگیرم که ریتم ایرانی و نواختن اهنگ های ایرانی واسم مهمتره وصدای قوی و قابلیت وصل به کامپیوتر و فلش خور هم باشه نه در حد اهنگسازی ممنون میشم راهنمایی کنید
ویرایش توسط maziaar : Tuesday 9 April 2013 در ساعت 02:29 PM
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 14/0 |
با سلام
می خواستم یک کیبورد خریداری کنم کا قیمتش حدود 300 تا 400 هزار تومان باشه صداهای طبیعی رو داشته باشه و صدای پیانو عالی چون میخوام مقدمه اموزش پیانو باشه مارک هم اگه یاماها باشه بهتره
چه مدلی ؟؟؟
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 0/0 |
سلام من یه کیبرد میخوام برای تمرین پیانو که صدای خوبی داشته باشه... درضمن برای مهمونی های کوچیک هم بدرد بخوره... (ریتم و صدا بخوره)... راستی تاچ هم باشه... اگه به pc هم وصل شه که عالیه(دست دوم بودنشم مهم نیست فقط تمیز باشه)
![]()
ممنون
Thumbs Up/Down |
سلام. تازه اینجارو پیدا کردم امیدوارم جواب سوالامو بگیرم. من از کوچیکی عاشق آلات موسیقی بودم مخصوصا کرگ یا همون کیبورد. میخوام تابستون یه کیبورد بگیرم و میخوام 3تومن هزینه کنم. اینم بگم که مبتدی هسم یعنی باید از صفر شروع کنم ولی استعدادشو فجیح دارم. هرجا هم رفتم پرسیدم pa50 تبدیل به 80 رو بهم پیشنهاد دادن و خودمم هرجا دیدم(چه توی مجالس عروسی چه جشن و جشنواره ها و جنگ شادی و ...) همین نوع بوده. با این توضیحات لطفا هرچی میدونین لازمه بدونم و ضرر نمیکنم و کمکم میکنه توی خرید گول نخورم بهم بگید. ممنون میشم... مرسی از سایت باحالت داش
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)