0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
یانی
ونجلیس
کیتارو
هیچکدام
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
سلام دوستان می خواستم نظر شما را درباره آهنگساز مورد علاقتون بدونم
من خودم عاشق یانی و کار های عالی یانی هستم حالا شما هم نظرتون را بگید و آهنگساز مورد علاقتون یا بهترین آهنگساز از نظر خودتون را معرفی کنید
منم دیگه باید برم, یه جایه خیلی دور...
خداحافظ همگی...
Thumbs Up/Down |
Received: 25/0 Given: 48/0 |
یک دو سه؟؟؟
یعنی ما تو دنیای موسیقی 3 آهنگساز برجسته داریم دینگ دینگ
اونم یانی، ونجلیس و کیتارو، فک کنم تن بتهوون و باخ تو گور بلرزه..
Thumbs Up/Down |
سلام جناب farawayنوشته اصلی توسط faraway [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اولا من گفتم که آهنگساز مورد علاقتون رو معرفی کنید تا همه بشناسن
دوما من در نظر سنجی بالا می خوام بدونم کدوم یک از این آهنگساز ها طرفدار بیشتری دارد و نگفتم که این آهنگساز ها از بتهوون و باخ بهترند
ویرایش توسط Amirrelax : Saturday 7 March 2009 در ساعت 06:25 PM
خداحافظ همگی...
Thumbs Up/Down |
Received: 25/0 Given: 48/0 |
سلام دوست عزیز من میدونم عنوان تاپیک شما چیه کاری به علاقه ی اشخاص ندارم
ولی در کل یه همچین نظرسنجی ایی بی معنیه به هزار و یک دلیل...
Thumbs Up/Down |
من از شما معذرت می خوام
جناب faraway به بزرگی خودتون ببخشید
خداحافظ همگی...
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
به نظر من همه این کسایی که جناب [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] و جناب [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] نام بردند آهنگسازهای خوبی هستن! ولی این کاملا به سلیقه بستگی داره. مثلا من از بعضی از کارهای یانی, باخ و بتهون خوشم نمیاد!!! ولی بعضی از کاراشونو دوست دارم. تعداد آهنگسازای خوب یکی دو تا ده تا نیست. سلیقه هست دیگه...
ولی هر کسی از بین صدها آهنگساز خوب , چند نفرو بیشتر از بقیه دوست داره و کارهای اونارو بیشتر گوش میده!
بگذریم...
من بین آهنگسازای ایرانی از سیاوش قمیشی و شادمهر عقیلی و مرحوم ناصر عبدالهی خوشم میاد.
بین خارجی ها هم الان چیزی تو ذهنم نیست. بعدا می گم
![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 18/9 Given: 0/0 |
تاپيک انتقال يافت.
البته دوستان در اين تاپيک ميتونند آهنگ سازان برجسته و مورد علاقه خود رو به ديگران معرفی کنند و در صورت امکان لينک آهنگ های ساخته شده توسط آهنگ سازان مورد نظرشون رو هم برای آشنايی دوستان ديگه درج بکنند.
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 1/0 |
سلام
من کارهای این سه اهنگ ساز رو گوش میکنم.
ولی ونجلیس برای من در ردیف اول قرار داره. این یه نظر شخصی. اما اون دوتا به گرد پای ونجلیس هم نمیرسند. گفتم این نظر من هست. چون من ادم سخت گیری هستم نسبت به این جور مسائل. فقط یه مسئله مهم اینکه ونجلیس نسبت به یانی تو ایران زیاد شناخته شده نیست. ولی کارهاش بیشتر در تلویزیون پخش میشه.
به هر حال , ونجلیس برای من خدای موسیقی هست و بس.
موفق باشید...
Thumbs Up/Down |
Received: 384/4 Given: 1,625/1 |
به نظر من یانی بتهوون دوم است.
کارهای بابک بیات و شادمهر عقیلی(با خوانندگی کار ندارم بلکه از نظر آهنگسازی میگم).
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 1/0 |
درود و خسته نباشید
من هم میگم یانی آهنگساز مورد علاقه من هست چون آهنگسازیش تنوع داره مثل بعضی آهنگ سازا چند تا تکنیک رو مرتب تو قطعاتش تکرار نمیکنه
با تشکر
کورش کبیر: فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
Thumbs Up/Down |
البته و صد البته یـــانی به نظر من فوق العاده ست!
من هم فقط یانی گوش میدم و دیگر هیچ.
اما!!! من نمیدونم چه حکایتیه که بیخیاله آهنگای قبلیش نمیشه و دائم همونارو با تغییراتی به خوردمون میده.
البته جدیداً اینجوری شده. قبلاً اینجوری نبود. مخصوصاً توی کنسرتاش.
ولی با اون حال من بازم عاشقه آهنگاشم، هرچند تکراری و هر چند تکراری!
و درآخر ... نمیدونم چرا از آهنگای بتهوون اصلاً خوشم نمیاد. کیتارو هم بیشتر از اینکه آهنگ بنوازه ظاهرا آهنگ اونو مینوازه. اگه کنسرتاشو دیده باشید متوجه منظورم میشید. اونم زیاد با کاراش حال نمیکنم با اینکه اونم New age سبک مورد علاقه منو کار میکنه.
سلیقه ایه دیگه. یکی هم می بینید فقط با عباس قادری حال میکنه و بس.
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 1/0 |
درود و خسته نباشید
scofild عزیز به شدت با شما موافقم موسیقی 100% سلیقه ای هست
اما من منظورتون رو از تکراری بودن نفهمیدم میشه مثال بزنید؟
با تشکر
کورش کبیر: فرمان دادم تا بدنم را بدون تابوت و مومیایی به خاک سپارند تا اجزای بدنم خاک ایران را تشکیل دهد.
Thumbs Up/Down |
با این حرفت هم یانیو نابود کردی هم بتهوونو...:dنوشته اصلی توسط yoosef-music [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط Peddy [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
بله! به عنوان مثال آهنگ VIVIRE POR TI از آلبوم جدید که voices نام داره یکی از آهنگای قبلیشه که بیکلام بود! یکی دیگه هم هست که الان اسمشو خاطرم نیست! در اصل بی کلام هاشو وکال روشون گذاشته.
یا آهنگ keys to imagination که به قوله خودش همه چیز با این آهنگ براش شروع شده رو جایی نیست که اجرا نکنه و کلاً توی کنسرتاش میبینید که از آلبوم های قدیمش اکثراً اجرا میکنه.
حالا با کمی تغییرات! آهنگی که توی کنسرت هند و چین با دودوک اجرا شده بود اینبار با نام پیش درآمد با یکی از آهنگای قدیمی ترش ترکیب شده بود و توی آمریکا اجرا شد. توی کنسرت آمریکا 80 درصد آهنگایی که اجرا کرد از قدیمی هاش بود با اندکی تغییرات.
ولی با اون حال من طرفدارش بودم ، هستم و خواهم ماند تا ابد!
جداً خیلی کارش درسته که بدون اینکه نت بلد باشه این آهنگارو میسازه!
جالبه که فقط هم آهنگای خودشو میتونه با پیانو بنوازه و آهنگای دیگرانو نمیتونه! (به نقل از شهداد روحانی)
به هر حال اینم یه جورشه دیگه.
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 1/0 |
سلامنوشته اصلی توسط scofild [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
در مورد تکراری بودن اهنگ هاش باهاتون موافقم. تو کنسرتاش خیلی از اهنگهای قدیمی استفاده میکنه . فقط با رنگ و لعاب بیشتر.
اما در مورد اینکه نت خوانی بلد نیست کاملا مخالفم... شاید اوایل کارش همچین چیزی بوده. ولی به نظر شما مگه ممکنه کسی که کارش موسیقیه نت نویسی و نت خوانی بلد نباشه. غیر ممکنه.
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط ehsanmir [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
والا من بی تقصیرم ، فقط صحبتای شهداد روحانی رو که توی مصاحبه اش با کانال تپش زده بود رو نقل قول کردم. ایشون گفتن که هنوزم بلد نیست.
حالا دیگه نمیدونم!!!
منم با نظر شما موافقم که که کسی که کارش آهنگسازیه اگه نت بلد نباشه کارش خیلی سخت میشه ولی همونطور که گفتم اینم یه جورشه دیگه. یـــانیه دیگه. الکی که نیست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)