0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
ممنون از کمکتون
Thumbs Up/Down |
Received: 72/9 Given: 3/3 |
پس بهتره اول یک دوره کلاس وزن خوانی برید (که بیشتر هم بدرد میخوره) و بعدش سلفژو شروع کنیدنوشته اصلی توسط mojgani [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
استاد الهامیان هم اونطور که شنیدم میخواست کلاسهای فرهنگسرای ارسباران رو تعطیل کنه و گویا کلاسهاش در منزل شخصیش برگذار میشه
بهرحال اگه ایشون رو پیدا نکردید... استاد جعفر زاده... در آموزشگاه وزیری (روبروی پارک ساعی) رو معرفی میکنم... ایشون دکترای موسیقی از اسپانیا دارن
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
وزن خوانی ریتم رو درست میکنه؟ ممنون از معرفیه استاد :)نوشته اصلی توسط r_a_m_i_n [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
سلفژ سطوحي مختلفي داره
در دوره اول شما با ريتم ها ، تكرارها و برخي اصطلاحات عمومي و در كاتنتاتي (ديد سرايي) با خواندن گام ، خواندن فاصله دوم آشنا مي شويد كه تقريبا براي تمامي سازها ضروريه. البته به طور مقدماتي مي تونيد همزمان با استاد سازتون و بسته به نياز اين قسمت ها رو ياد بگيريد كه من به شخصه موافق نيستم.
در دوره بعدي ريتمهاي بيشتر و كاربردهاي ويژه اونا ها رو ياد مي گيريد و باز در قسمت كانتاتي با خواندن فواصل آشنا ميشيد كه بيشتر براي سازهاي كلاسيك مفيده
در دوره هاي بالاتر اولويت قوي شدن گوش تمرين ميشه كه براي موزيسين شدن عاليه
من عاشق سلفژم و باهاش خيلي حال مي كنم و به همه هم توصيه مي كنم دوره هاشو بگذرونن
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط yokabed [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
من نمیخوام مدتی که میرم کلاس طولانی باشه چون خیلی کلاسای دیگه هم میخوام برم . میشه سه ماهه تموم کرد؟
Thumbs Up/Down |
آره درست میکنهنوشته اصلی توسط mojgani [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خواهش میکنم
دو چيز انتها ندارد....يكي پهناي كهكشانها...دومي حماقت انسانها...البته در مورد اولي چندان مطمئن نيستم ( آلبرت انيشتن )
Thumbs Up/Down |
یه پیانوی رایگان رو می تونید از آدرس زیر دریافت کنید:
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
نحوه استفاده در خود فایل تشریح شده، بعد از هر بار استفاده فایل رو Save نـــکنید.
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
اگه میشه دوستان با تجربه جواب این پرسش رو هم بفرمایند . (بیشتر سوالم روی تیکه اولش هست)نوشته اصلی توسط saeedd [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
اساتیدی هستند که آواز کلاسیک تدریس میکنند... میتونید پیش اونها آواز رو ادامه بدیداز اون گذشته اگه استاد سلفژتون قوی باشه... حالا حالاها این دوره ی سلفژ تموم نمیشه.. و خودش تا پوزولی 4 رو بتونی بخونی مدتها طول میکشهنوشته اصلی توسط saeedd [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 0/0 |
ممنون ولی بیشتر سوالم این هست که چون سازی رو کار نمی کنم و علاقه زیادی هم به ساز زدن ندارم ایا میتونم توی سلفژ پیشرفت کنم ؟
چون اکثر خواننده ها مخصوصا پاپ با ساز هایی مثل گیتار ریتم میگیرن
Thumbs Up/Down |
Received: 0/1 Given: 0/0 |
Thumbs Up/Down |
Received: 3/0 Given: 22/0 |
کسی یه استاد خوب در اصفهان میشناسه؟ البته نمیخوام زیاد دوره طول بکشه! فقط در حد نیاز
Thumbs Up/Down |
Thumbs Up/Down |
Received: 6/0 Given: 3/0 |
سلام کسی استاد سلفژ خوب توی کرمانشاه میشناسه. ممنون
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)