0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 1/0 |
thank you
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
salam man pa500 tabdil be 800 daram faghad mikham golchin kardane ritmo behe begin mamnoon misham
- - - Updated - - -
salam man pa500 tabdil be 800 daram faghad mikham golchin kardane ritmo behe begin mamnoon misham![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 1/0 |
سلام
کسی میدونه چه جوری ریتم گلچین کنم تو PA800 ؟؟؟
کمکم کنید بد جوری گیرم![]()
جور گل بلبل کشیدو برگ گل را باد برد
بیستون را عشق کندو،شهرتش فرهاد برد
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام. یه سوال داشتم. من تازگی یه کرگ pa500 معمولی خریدم. بعد از دو سه روز که باهاش کار کردم الان تمام صداهاش قطع شده. نمیدونم شاید اشتباهی برنامه ای رو غیر فعال کردم. کسی میتونه راهنماییم کنه
- - - Updated - - -
سلام. من تازگی یه ارگ korgpa500 خریدم. الان تمام صداهاش از کار افتاده. یعنی هیچ صدا و ریتمی رو پخش نمیکنه. شاید یه چیزی رو اشتباه فعال کردم و نمیدونم. صفحه نمایش ارگ کامل فعاله و کار میکنه. فقط صدا نداره. کسی میتونه راهنماییم کنه. ممنون
Thumbs Up/Down |
Received: 35/0 Given: 79/0 |
درود دوست من گمان کنم اسپیکر رو غیر فعال کردی برای فعال کردنش مسیر زیر رد دنبال کن:نوشته اصلی توسط rezakielali9936 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
GLOBAL
Audio & Eq
Speakers
در این قسمت مربعی وجود داره که جلوش نوشته On اون رو تیک دار کن تا اسپیکرهای کیبورد فعال بشه .
ای آنکه از دیار من آخر گریختی
چون شد که از تو باز نیامد نشانه ای
Thumbs Up/Down |
سلام
من یه کرک Pa500 خریدم. میخواستم بدونم چطور میشه بانکهای خالی رو پر کرد ؟ چون در همه بانکها پیج چهارم خالی میباشد.
پیشاپیش از راهنمایی دوستان متشکرم
Thumbs Up/Down |
با عرض سلام خدمت دوستان عزیزم. امروز من توی سایت شرکت کرگ جزیره خوندم که الان کرگ pa1x و pa1x pro رو هم دارن به pa3x تبدیل میکنن. خودشون خیلی تعریفشو میکنن, میخواستم بپرسم از دوستان کسی هست که اطلاعی در این مورد داشته باشه یا اینکه این کار رو انجام داده باشه و بتونه منو راهنمایی کنه؟ممنونم
Thumbs Up/Down |
ارگ من pa500 تبدیل 2x هست بیشتر موقع درحال کار تاچ هنگ میکنه
Thumbs Up/Down |
سلام میخواستم برای نصب فایل os دقیقا راهنمایی کنید لطفا. برای pa-500
ویرایش توسط mehradin : Friday 5 August 2022 در ساعت 09:31 AM
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)