0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 92/4 Given: 195/18 |
ساز چینی نخرید.
پول جمع کنید
شیرینتر ساز بخرید
شیرینتر ساز بزنید.
...صدايي تو جهانم نيست.فقط تصوير ميبينم...
http://www.noteahang.com/Content.aspx?PageId=24
آلبوم موسيقي بيكلام.
غوغاي قميش
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام
چه سازی برای شروع سازدهنی خوبه؟رو چه حدود قیمت باید باشه؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
Thumbs Up/Down |
سلام دوست خوبم
اگه تجربه نواختن ساز های بادی دارید من پیشنهاد میکنم از Honor شروع کنید هم بعد از حرفه ای شدن به کارتون میاد هم واقعا راضی کننده هست... حالا مدل های مختلفی داره که بستگی به خودتون و سبک و نوع نواختن دارد ... ولی بازم قبل خرید با استاد خود یک مشورت کوتاه داشته باشید شاید یک ساز چینی بهتون برای شروع کار معرفی کرد که خراب هم بشه دلتون نسوزه .
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان من کاربر تازه وارد این سایتم.golden dreamer
من یه مدته کوتاهیه که شروع کردم به یادگیری سازدهنی. با swan 1664 کار میکنم اما اصلا ازش راضی نیستم ساز خوبی نیست. ساز 16 سوراخه خوب میخوام اما نمیدونم چی بگیرم. مخصوصا که قیمت سازها بالاست و منم توان خرید بالا ندارم. دو تا ساز تو ذهنم هست کروماتیکایستاپ که البته این 12 سوراخه است. و سوزوکیChromatix Scx-64البته تفاوت قیمتشون هم بالاست تقریبا سوزوکی دو برابر استاپ قیمت داره. لطفا من رو راهنمایی کنید این سازها چطور هستند و تو همین رنج قیمت چه ساز دیگهای میشه خرید.
- - - Updated - - -
سلام دوستان من کاربر تازه وارد این سایتم.golden dreamer
من یه مدته کوتاهیه که شروع کردم به یادگیری سازدهنی. با swan 1664 کار میکنم اما اصلا ازش راضی نیستم ساز خوبی نیست. ساز 16 سوراخه خوب میخوام اما نمیدونم چی بگیرم. مخصوصا که قیمت سازها بالاست و منم توان خرید بالا ندارم. دو تا ساز تو ذهنم هست کروماتیکایستاپ که البته این 12 سوراخه است. و سوزوکیChromatix Scx-64البته تفاوت قیمتشون هم بالاست تقریبا سوزوکی دو برابر استاپ قیمت داره. لطفا من رو راهنمایی کنید این سازها چطور هستند و تو همین رنج قیمت چه ساز دیگهای میشه خرید.
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان من تازه میخوام سازدهنی بگیرم مدل کروماتیک ده سوراخه swan1040را استاد بهم معرفی کرده و قیمتش ۴۳۰ . بنظرتون خوبه این مدل بااین قیمت؟؟؟
Thumbs Up/Down |
سلام خسته نباشید.
من برای شروع سازدهنی 24 سوزاخه ترمولو از برند swan گرفتم میخواستم ببینم آیا خوبه؟؟اخه بعضی سایتا واقعا آدمو نا امید میکنن.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)