0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام دوستان
میخواستم یه استودیو خونگی برای خودم درست کنم. یه کارت صدا میخواستم تهیه کنم که: 1. اکسترنال باشه 2. نرم افزار سونار باهاش مشکلی نداشته باشه 3. چند تا ورودی میکروفن داشته باشه! حد اقل 3 تا!
میخوام همزمان 3 تا میکروفن بهش وصل کنم! برای درام میخوام! تقریبا میخوام یه جورایی دیگه میکسر نگیرم!
اگه میشه مدل های موجود در بازار رو بگید
لطفا راهنماییم کنید
Thumbs Up/Down |
Received: 6/1 Given: 0/0 |
با سلام به شما دوست عزيزم
در پايين چندتا کارت صدا برات معرفي کردم...
انشاالله به دردت بخوره.
بقيه مدلها رو هم ميتوني داخل سايت مربوطه ببيني. ژ
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] 1
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] 2
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] 3
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] 4
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] 5
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] 6
دوستان عزیزم، به دلیل مشغله کاری کمتر میتونم در خدمتتون باشمانشاالله به زودی این کم کاری رو جبران کنم
Thumbs Up/Down |
سلام رضا جان ، کاش این 3 مورد رو میگفتی تا بهترین مورد رو بهت معرفی کنم .
1- چقدر می تونی هزینه کنی ؟
2- میکروفون هایی که میخوای وصل کنی کاندنسر هستن یا داینامیک ؟ چون کاندنسر میدونی که فانتوم پاور هم نیاز داره.
3- با لپ تاپ میخوای کار کنی ؟
ولی چون میخوای درام رکورد کنی من پیشنهاد میکنم یه کارت صدای اینترنال مثله m-audio 2496 بگیر به علاوه یه میکسر 4 کاناله که این دو تا روی هم 400 تومن هم نمیشه . چون میدونم که اکسترنال قیمتش بالاتر میشه و به درده کاره تو هم نمیخوره مگر اینکه بخوای به لپ تاپ وصل کنی که اون دیگه قضیه اش جداست و کاریشم نمیشه کرد.
حالا اون 3 مورده بالا رو اگه بگی من بیشتر میتونم کمکت کنم .
ویرایش توسط scofild : Sunday 10 January 2010 در ساعت 11:42 AM
Thumbs Up/Down |
Received: 1/0 Given: 0/0 |
سلام . آقا كارت صداي دسته دوم هم داريم ؟
Thumbs Up/Down |
سلامنوشته اصلی توسط scofild [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
هزینه همون حدود 400 اینا خوبه! میکروفن هم باید بگیرم! یکی برای بیس میخوام یه یکی برای سنج ها و یکی برای طبل ها! تقریبا یه ست نیمه حرفه ای میشه!
با لب تاپ هم کار میکنم!
برای میکروفن ها پیشنهادی نداری؟(البته برای میکروفن ها هزینه ی جدا در نظر دارم)
Thumbs Up/Down |
ورودیه میکروفون میخوای حداقل 3 تا باشه و فانتوم پاور هم داشته باشه برای میکروفون هایی که میخوای بگیری.
خب اولین چیزی که به ذهنم رسید که اکسترنال باشه ، 4 تا ورودیه میکروفون هم داشته باشه Lexicon بود با قیمته حدوده 570--80 :
Lexicon I-ONIX Series - U 42 S
بقیه چیزای دیگه ای که من میشناسم حداکثر دو تا ورودیه میکروفون دارن مثله m-audio fast track pro که دو تا ورودی داره با قیمته حدوده 250-300 یا m-audio firewire solo که 1 ورودی داره با همون قیمت 250-300 .
ولی حالا که با لپ تاپ کار میکنی یه m-audio fast track pro بگیر با یک میکسر که همون قیمته 400 -450 در میاد . ولی این خریدیه که وقتی داری بر میگردی خونه میتونی خوشحال باشی چون با اون بودجه بهترین خریدو کردی.
میکروفون هم به نظرم با 200 تومن میتونی 3 تا میکروفونه داینامیک به اضافه ی دو تا میکروفونه کاندنسر بگیری.
2 تا behringer c1 که هر کدوم حدوده 60-70 تومنه ، به اضافه ی 3 تا میکروفونه داینامیک shure که 20 تومنیشم هست.
میکسره 4 کاناله که بگیری دو تا ورودی هم روی کارت صدا داری این 6 تا !
5 تا میکروفون هم داری . وصل میکنی و کارو شروع میکنی.
حالا بازم اگه سوالی بود در خدمتم.
Thumbs Up/Down |
منظورت اینجاست یا کلاً ؟؟نوشته اصلی توسط siamaks [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
خب کلاً ، آره کارت صدای دسته دوم هم بگردی پیدا میشه. بستگی داره دنباله چی باشی!!
Thumbs Up/Down |
خیلی ممنون از راهنماییت!
راستی میکسر هم یه نمونه معرفی میکنی؟
Thumbs Up/Down |
خواهش میکنم.
میکسری هم که 4 تا کانال داشته باشه و قیمتشم مناسب باشه فکر میکنم BEHRINGER 1202 گزینه ی خوبیه.
قیمتشو راستش دقیق نمیدونم ولی حدوده 200 باید باشه شایدم کمتر.
behringer xenyx 802 هم هست که دو تا ورودی میکروفون داره که اگه اون FAST TRACK PRO رو بگیری با ورودی های اون میشه 4 تا و قیمته این میکسر هم 100 تومنه .
تو عکس های زیر اونی که 4 تا ورودی داره همون 1202 هست و اون یکی 802 .
Thumbs Up/Down |
Received: 6/1 Given: 0/0 |
اگه يه ميکسر جم و جور و کامل بخواي بنده بهرينگر 1002 رو پيشنهاد ميکنم در ضمن فانتوم پاور هم داره.
خودم هم از اين استفاده ميکردم، قيمتش هم حدود 80 هزار تومنه :
![]()
دوستان عزیزم، به دلیل مشغله کاری کمتر میتونم در خدمتتون باشمانشاالله به زودی این کم کاری رو جبران کنم
Thumbs Up/Down |
می شه درباره ی همین فانتوم پاور و میکروفون ها یک توضیحی بدین؟ (میکروفون داینامیک با اون یکی دیگه چه فرقی داره؟)
و بالاخره صبح شد!
اما دیدین من هم فراموش شدم!!!!
Thumbs Up/Down |
میشه همزمان به این میکسر ها گیتار الکتریک یا بیس یا هر دو رو وصل کرد؟مخصوصا BEHRINGER 1202
Thumbs Up/Down |
آره میشه ولی باید اول ازخروجیه گیتار بیاد به DI BOX بعد از DI BOX بره به میکسر . دیگه آمپ و میکروفون نیاز نیست و تمام افکت ها رو به صورت نرم افزاری بهش میدی.میشه همزمان به این میکسر ها گیتار الکتریک یا بیس یا هر دو رو وصل کرد؟مخصوصا BEHRINGER 1202
DI BOX هم واسه اونایی که نمیدونن چیه ، DI مخفف DIRECT INJECTION هست و یه وسیله ایه که فرکانس های گیتار الکتریک رو میتونه مستقیماً به نرم افزار انتقال بده که عکسشم ضمیمه کردم.
ویرایش توسط scofild : Sunday 10 January 2010 در ساعت 03:19 PM
Thumbs Up/Down |
فانتوم پاور یه ولتاژه 48 ولته که به صورته DC به میکروفونهای کاندنسر باید داده بشه تا فعال بشن. یه جور عامله تقویتیه.می شه درباره ی همین فانتوم پاور و میکروفون ها یک توضیحی بدین؟ (میکروفون داینامیک با اون یکی دیگه چه فرقی داره؟)
تفاوته میکروفون های کاندنسر و داینامیک توی ساختارشون و سیستمه دریافتشونه که کاندنسر خیلی حساس تر و دقیق تر این کارو انجام میده .
دو تا عکسه اول بیرون و داخله میکروفون های کاندنسر هستن :
و این دو تا ، بیرون و داخله داینامیک ها هستن .
تفاوت ها رو در ظاهر میتونی ببینی ولی در ساختار خیلی پیچیده هستن و در یک پست فکر نکنم بشه بگم.
![]()
Thumbs Up/Down |
Received: 152/0 Given: 70/1 |
نوشته اصلی توسط &unknown& [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Tc Elektronik - Konetk
![]()
ما میتونیم هر کدوم یک معجزه باشیم
Thumbs Up/Down |
سلام بچه ها!
من می خواستم در مورد این دو تا بدونم Behringer Podcastudio USB, Behringer Podcastudio Firewire
خوب اینا یه تفاوت عمدشون پورت ورودیشونه به PC
اما بقیه تفاوتش هاش تو چیه چون اختلاف قیمت دارن 200$
تو تهران چنده قیمتشون؟
من واسه کار ظبط خونگی می خوام ، و ساز گیتار الکتریک ، می خوام یه استدیو خونگی با کیفیت متوسط در حد رکورد کردن آهنگ!
به نظرتون به درد می خوره؟ چیزه بهتری هست تو این قیمت ها؟
نوازنده ی گیتار الکتریک از غرب تهران لطفاً یه پیام خصوصی بم بده... کمک نیاز دارم!!!
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)