0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
درود دوستان ارجمند :
اين تاپيك ادامه ي همون تاپيك شاه سازها است كه به پيشنهاد يكي از دوستان (AliB) اينجا قرار گرفته تا شاه ساز غربي مشخص بشه
خواهش ميكنم از تعصب بپرهيزيد و صادقانه نظر بدهيد !
لازم به ذكر است كه نظر سنجي بعد 10 روز بسته ميشه و نتايج بعد 10 روز اعلام ميشه !
پيشاپيش از حضور گرمتان تشكر ميكنم !
ممنون.
چون من بميرم تن من را در زر نپوشانيد و بلكه با شتاب آن را به خاك بسپاريد . چون همه عمر دوستدار مردمان بوده ام و كام من آن است كه پس از مرگ نيز به آغوش خاك برگردم ... !
Thumbs Up/Down |
پیانو نه تنها شاه ساز غربی بلکه شاه ساز جهانی هست
منم دیگه باید برم, یه جایه خیلی دور...
خداحافظ همگی...
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط Amirrelax [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
بله همينطوره اما نظر دوستان هم مهمه !
ویرایش توسط Sohrab Iwis : Sunday 14 February 2010 در ساعت 05:13 PM
قسمتی از وصیت گزنفون یونانی خطاب به کوروش :
چون من بميرم تن من را در زر نپوشانيد و بلكه با شتاب آن را به خاك بسپاريد . چون همه عمر دوستدار مردمان بوده ام و كام من آن است كه پس از مرگ نيز به آغوش خاك برگردم ... !
Thumbs Up/Down |
Received: 100/4 Given: 7/0 |
:دی
ویلن نوازها کجایین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حمله به نظر سنجی :دی
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
ویولن دوستان!
فقط ویولن !!!
یاد بگیریم ارتباط هایمان را تفكیك كنیم.یعنی به قول استادم، به خودمون بگیم با این دوست قراره فقط تا سر كوچه بروم و با آن یكی تا قله ی قاف! با سومی تا پای پله هم نخواهم رفت!
Thumbs Up/Down |
Received: 18/0 Given: 0/0 |
من که به ویولون رای دادم ، ولی ویولن دست چپ و پیانو دست راست هیکل موسیقی غربی رو تشکیل میده . نه ؟؟
انسان قدر سه نعمت را ، وقتی از دست میدهد ، میفهمد :
سلامتی ، امنیت ، پدر و مادر .
حضرت علی ( ع )
Thumbs Up/Down |
نه آقا آرش!نوشته اصلی توسط choolack [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
توی تایپیک قبل به این نتیجه رسیدیم که پیانو مادر ساز ها و ویولن شاه سازها هستش!
یاد بگیریم ارتباط هایمان را تفكیك كنیم.یعنی به قول استادم، به خودمون بگیم با این دوست قراره فقط تا سر كوچه بروم و با آن یكی تا قله ی قاف! با سومی تا پای پله هم نخواهم رفت!
Thumbs Up/Down |
دوستان باید بگم یک پیانیست یک نوازنده نیست بلکه دو نوازنده است شما با دست راست یک چیزی میزنید و با دست چپ ریگر چیز دیگر می توانید کارهای یوهان سباستین باخ رو مشاهده کنید ! انوانسیون سینفونیها پرلود و فوگ و سوئیت های فرانسوی
چاه مکن بهر کسی اول خودت دوم....
این داستان ادامه دارد...
Thumbs Up/Down |
خوب دوستان نظر سنجي بعد از 10 روز بسته شد و اين هم نتيجه ي نظرات شما دوستان :
شاه سازهاي غربي (چون نتونستم يكي رو انتخاب كنم)
1) پيانو
2) ويولن
3) گيتار الكتريك
موفق باشيد !!
قسمتی از وصیت گزنفون یونانی خطاب به کوروش :
Thumbs Up/Down |
Received: 51/1 Given: 3/0 |
مهلت میدادید ما هم شرکت کنیم :دی
>>>>پیانو<<<<
Thumbs Up/Down |
ببخشید من خودم اصلا ساز کلاسیک نمیزنم ولی این واضحه که پیانو پایه تمام موسیقی هاست اصلا نیاز به بحث تخصصی هم نداره تعدادی کلید که همه نتها رو رو خودش داره به راحتی و با فشردن کلید میتونید صداش رو دربیارید به همین راحتی
Thumbs Up/Down |
Received: 293/5 Given: 244/7 |
خب... دقیقا بهمین علته که نمیتونه شاه ساز باشه! ؟نوشته اصلی توسط mahdi9052 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 293/5 Given: 244/7 |
خدایی برین تو گوگل بزنین شاه ساز ببینین پیانو میاد یا ویولن. آخه همین جور الکی سلیقه ای که نباید نظر داد. دوستان پیانو نواز فکر کنم اگه از استاداشون بپرسن بهشون بگن که پیانو شاه ساز نیست.نوشته اصلی توسط Arash-hadian [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
اگر روزی رهبر ارکستر نتونه کارشو انجام بده این نوازنده ی ویولن یکه که جانشینشه. اون سختی هایی که یک ویولنیست باید بکشه تا جای درست یک نتو تشخیص بده گوششو کاملا تربیت میکنه و همچین چیزی به هیچ وجه در ساز های دیگه نیست و مثلا در پیانو کلید هر نت مشخصه و دیگه همین... شاه ارکستر و کلا شاه ساز از قدیم لقب ویولن بوده و نه هیچ ساز دیگه ای حالا اینکه تو یه نظرسنجی از نوازنده های متعصب اونم با 27 رای دهنده پیانو شاه ساز معرفی بشه هیچ چیزو عوض نمیکنه.![]()
Thumbs Up/Down |
من هم همیشه این بحث رو با یکی دیگه داشتم! توی پیانو جای هر نت مشخصه و چیزی به اسم فالش زدن وجود نداره! فوق فوقش جابه جا زدن یکی دو تا کلاویه هست ولی توی ویولن شما حتی 1 میلی متر انگشتت رو جا به جا بزاری... خراب میشه!
Kosary: حق با شماست! اگر رهبر نیاد مایستر ویولن میشه رهبر!
برای مثال استاد خودم (ابراهیم لطفی) که بهش لقب پدر ویولن کلاسیک ایران دادن، خودش چند سال رهبر ارکستر مجلسی فرهنگسرای نیاوران بود.
Thumbs Up/Down |
Received: 4/0 Given: 0/0 |
ارگان کلیسایی از نظر وسعت صدا،پیانو از نظر هارمونی و اکورد و ویولون از لحاظ تکنیک نوازندگی برترین هان
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)