0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
سلام من حامد هستم حدودا 1 ساله که به طور جدی پیانو می نوازم ولی متاسفانه در حال حاضر پیانو ندارم و با کیبورد تمرین می کنم (که البته خیلی عذابه!) و باید به فکر خرید پیانو باشم حتی دیجیتال
همینطور که میدانید پیانو های دیجیتال (که امروزه هم خیلی زیاد شدن) هرگز نمیتونن جای یه پیانوی آکوستیکو بگیرن البته مزایایی هم دارند!
دوستان عزیز اگه اطلاعات یا نظری در این مورد دارید بنویسید
ممنون
ویرایش توسط pianist_h : Monday 4 October 2010 در ساعت 09:46 AM
Thumbs Up/Down |
Received: 8/0 Given: 0/0 |
به مورد جالبي اشاره كرديد . من بيشتر الان مي بينم كه گرايش به سمت خريد پيانوي ديجيتال پيدا شده . فكر ميكردم كه جايگزين مناسبي براي پيانو شده هم از نظر هزينه و هم از نظر فضا . ولي اينطور كه شما ميفرماييد پس حتما مشكلاتي هم دارند . اگر براتون امكان داره بيشتر راهنمايي بفرماييد . مشكلات اينگونه سازها در چيست ؟ ممنون ميشم.نوشته اصلی توسط pianist_h [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
ممنون از اینکه به این تاپیک اومید و نظر دادید
من در این مورد زیاد جستجو کردم و از استاد خودم هم پرسیدم. همه نظرشون اینه که پیانوی دیجیتال جایگزین نسبتا خوبیه و تا الان ندیدم کسی از عیبش بگه چون از نظر هزینه با صرفه است و فضای کمی اشغال می کنه همچنین احتیاج به کوک کردن هم نداره ولی من...
Thumbs Up/Down |
Received: 18/9 Given: 0/0 |
Thumbs Up/Down |
ولی من خودم که با پیانوی دیجیتال کار کردم احساس کردم که از لحاظ حجم صدا اصلا با اکوستیک قابل مقایسه نیست. شاید هم این فقط حس من بوده!
Thumbs Up/Down |
Received: 152/5 Given: 83/3 |
درسته
به نظر من هم دیجیتال اصلا به درد نمی خوره . یه جورایی مصنوعی هست و حس اکوستیک یا کلاسیک رو نمیده
یکی از دوستان من یک آکوستیک از تهران خرید 3 میلیون ولی انصافا ارزش داشت
می گم خب چرا کلاسیک نمی خری (lol)
.
نت آهنگ محبوب ترین سایت موسیقی در سال 91 و 92 ( آراء مردمی جشنواره وب )
..
.
حالم عوض میشه !
.
.
http://www.noteahang.com/downloadfil...Mishe.mp3.aspx
.
Thumbs Up/Down |
سلام
اگه به منه من پیانوی آکوستیک یا مکانیکی رو پیشنهاد میکنم حجم کمیم میگیره ! ؟ در ضمن قیمتشم مناسب
پیانوهای الکتریک چند بدی دارن اولا صدای کوبش رو اون توری که شاید و باید یه پیانوس واقعی نشون بده نمیده در نکته دیگه اینکه با رفتن برق در این دوره های متوالی فکر نکنم خریدش خوب باشه آخه مثلا برق میره حسش مساد بری ساز بزنی همه جا هم ساکت اما چه فایده
و یه چیز دیگه در مورد پیانو های مکانیکی بگم اینه که قیمت اونا نسبتا خوبه و نکته دیگه اگه پیانوی الکتریک می خواین بخرین حتما دنبال
Roland
باشید چون محشرا اگه ببینیشون و صداشونو بشنوین خودتون میفهمین اما گرونن ! ؟
تا بعد هرچی در توانم بود کمک کردم اگر جنس و مارک هم خواستید بگید معرفی میکنم با قیمتایی که خودم میدونم ! ؟
ما چقدر دیر متوجه میشویم که زندگی یعنی همان روزهایی که زود گذشتن آن را آرزو می کردیم
Thumbs Up/Down |
Received: 2/4 Given: 0/0 |
دوست من فرمودید پیانو آکوستیک قیمت مناسبی داره. پس خیلی مایه داری که 3.5 میلیون واسه شما مناسبه. اگه قیمت بالای آکوستیک نبود دیگه کسی به دیجیتال فکر هم نمی کرد.
بهر حال من که منظور شما رو درست حسابی نگرفتم.
Thumbs Up/Down |
سلام نه نه
3.5
چیه باباب ارزونتر من قیمتا رو میگیرم بهتون میگم واسه همینم اینو گفتم
تا بعد
ما چقدر دیر متوجه میشویم که زندگی یعنی همان روزهایی که زود گذشتن آن را آرزو می کردیم
Thumbs Up/Down |
درسته تا اونجایی که من اطلاع دارم قیمت یه پیانوی اکوستیک چینی سه و نیم میلیونه!
واقعا اگه ارزونتر سراغ دارین به منم خبر بدین.
Thumbs Up/Down |
اگه کسی از آخرین قیمت پیانوی آکوستیک و دیجیتال اطلاع داره لطفا ما رو هم در جریان بزاره
Thumbs Up/Down |
Received: 8/0 Given: 0/0 |
جناب عرشيا خان فكر ميكنم اشتباه ميكنيد . منظور دوستان پيانوي ديجيتال نيست.نوشته اصلی توسط DJ AVR IRIS [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
قبلا هم صحبت هایی چه در مورد اینکه پیانوی دیجیتال بهتره یا آکوستیک و چه در مورد مدل ها و قیمت های پیانوی آکوستیک شده ، که تو این تاپیکها هست :
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
[ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
قبلا تو این دو تا تاپیک هم صحبت شده ...
الان قیمت مدل های قابل قبول Clavinova و غیره 1.200 حداقلشه ...
ولی بر خلاف تصور عامه پیانوی دست دوم (البته اگر سالم باشه و از لحاظ اکشن مشکلی براش پیش نیومده باشه) از پیانوی دیجیتال و حتی پیانوی نو هم بهتره ... (تجربه ی شخصی منه ، به عنوان کسی که تا حالا با بیشتر از 50 تا پیانوی دیجیتال و نو و گرند و دست دوم و غیره زدم)
و قیمت یه پیانوی دست دوم قابل قبول حدود 1.700 هست به بالا ...
با توجه به تفاوتی که پیانوهای آکوستیک و دیجیتال دارن ، به نظر من اصلا 500تومن خنده داره در برابر تفاوتی که ایجاد میکنه بین کیفیت ها و استاندارد ها و غیره ...
الان قیمت پیانوهای نوی Nordiska حدود 2.700 تومنه ...
درضمن ، اینکه میگین پیانوی چینی سه و نیم قیمتشه ، مساله سازه خودش ! چون پیانو های چینی خودشون دو دسته میشن ، توضیحات کامل رو قبلا [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید] دادم.
Thumbs Up/Down |
سلام
آریان جان من حواسم بود منظورم همون اکوستیکه
هنوز مسیرم پیش رفقم نخورده اما تا فردا دیگه قیمتا رو میگیرم به هتون میگم
شاید یه کم تفاوت قیمت باشه
تا بعد
Thumbs Up/Down |
دوست عزیز اگه میشه توضیح بدید چه جوری میشه یه پیانوی دست دوم تهیه کرد؟ و چطوری میشه از سالم بودنش اطمینان پیدا کرد؟؟؟نوشته اصلی توسط Guitaro [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
Received: 2/0 Given: 0/0 |
معمولا توی روزنامه هایی مثل همشهری ، تو قسمت نیازمندی ها ، بخش خرید و فروشش یه سری آگهی مربوط به فروش پیانوهای دست دوم هست...
اگر هم تهران هستی میتونی یه سر بری به خیابون لارستان (ابتدای مطهری) و اونجا از مغازه دار ها بپرسی ، معمولا هر فروشگاه چند تا پیانوی دست دوم هم سراغ داره ...
در مورد سالم بودنش هم ... بهترین راه اینه که یه نفر آشنا که به این موارد وارده پیانو رو ببینه (تاکید میکنم که آشنا ، چون اگر از اینایی باشه که به اسم کارشناس نظر میدن ، فایده ای نداره ، چون خیلی هاشون فقط پورسانتی از فروشنده میگیرن و میگن که آره ! پیانوی خیلی خوبیه !)
ولی در کل :
صفحه صدای پشت پیانو ترک نداشته باشه
گوشی های کوک صاف باشه و لق نزنه
چکش ها ترک نداشته باشه یا محورش کج نشده باشه
کلاویه ها رو وقتی فشار میدیم گیر نکنه (البته 60% مواقع این مشکل با رگلاژ حل میشه ولی مواردی هم بوده که مشکل جدی تر از این حرفا بوده و حل نشده)
کلا اینا موارد اصلیه ولی مهم تر از همه اینکه صدای ساز خوب باشه ... یعنی اگر کمی باهاش بزنی و صداش مشکلی نداشته باشه به احتمال 90% اون موارد بالا هم مشکلی نداره و نیاز به چک کردن نداره ...
در حال حاضر 5 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 5 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)