0

|
NoteAhang
The Iranian Virtual Music Society |
Thumbs Up/Down |
Received: 155/1 Given: 0/0 |
سلام عزیزنوشته اصلی توسط scafild [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
هر دوی appoggiatura و acciaccatura نت های زینتی هستن و تفاوت خیلی فاحشی در نحوه اجرا (از منظر صدادهی) ندارن. فقط یه فرقی جزئی (ولی جدی) اینه که در مورد appoggiatura نت زینتی که به نت اصلیش وصل میشه ارزش زمانی واقعی داره (مثلا چنگ دو لا چنگ ...) و حتما باید در نظر گرفته بشه. ارزش زمانی اون نیمی از ارزش زمانی نت اصلی هستش. در واقع نیمی از ارزش زمانی نت اصلی باید ازش کسر، و به ارزش زمانی نت زینتی اضافه بشه (بدون برهم خوردن ریتم این داستانا حدودی هستش و فرمولی براش نیست). نحوه اجرا از نظر من باید به شکلی باشه که تاکید روی نت اصلی وجود داشته باشه و نت زینتی تنها یه تعلیق خوش آیند رو قبل از به صدا درومدن نت اصلی ایجاد کنه (خیلی زیاد به تفسیر شما از ملودی برمیگرده). در مورد acciaccatura هم عرض شود یه نت زینتی خیلی عادی و بدون هیچ ارزش زمانی خاصیه... در مورد هردو جوری اجرا نکنید که نت زینتی خیلی اغراق شده به نظر بیاد.
من چشام درست تشخیص نمیدن عینکم همرام نیست ولی به گمانم نتی که به پیوست اومده یه نت ساده زینتی از نوع acciaccatura باشه و اجرای چالش برانگیزی نیست. اینکه دست چپ قبل یا بعدش ورود کنه خب بسته به هر نوازنده ممکنه متقاوت باشه ولی من در مورد همچین نت زینتی درست چپ رو یه مقدار خیلی خیلی کمی زودتر وارد میکنم. ولی همزمانی رو هم به وفور دیدم که از نظر شخصی بنده کار اشتباهیه. در مورد appoggiatura من دست چپ رو همزمان وارد میکنم در این مورد اصلا ریتم نباس دست خوش خوشگلتر شدن ملودی بشه!
امیدوارم گمراهتون نکرده باشم در نت آهنگ افراد وارد تر از بنده هستن در این زمینه شاید بهتر و علمی تر راهنماییتون کنن. گوش داده به نوازنگی بزرگان هم میتونه بسیار بهتون کمک کنه.
.Applaud, my friends, the comedy is over
Thumbs Up/Down |
Received: 0/0 Given: 0/0 |
Thumbs Up/Down |
دوستان راهی هست که از اسپیکر پیانو دیجیتال بتونم به عنوان یه اسپیکر استقاده کنم؟
چون امپلی فایر ندارم میخوام پیکاپ گیتارمو وصل کتم به اسپیکر های پیانو تا صدای با کیفیت بگیرم
همینطوری وصل میکنم صدایی بهم نمیده
ترفندی هست بشه این کارو کرد
Thumbs Up/Down |
چرا با کابل aux این کارو نمیکنید؟ خودم زیاد اینکارو میکنم برای اجرای مثلا یه کنسرتو.نوشته اصلی توسط pedram99 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
البته بستگی به این هم داره که پیانو دیجیتالتون قابلتش رو داشته باشه. مدل و برندش رو اگه بگید دوستان بهتر راهنمایی میکنن.
این جدیدیا میگن حتا بلوتوث هم دارن!!! مطمئن نیستم ولی.
ضمنا سوالتون خیلی ربطی به عنوان تاپیک نداره عزیزم :-)
موفق باشید.
Thumbs Up/Down |
نوشته اصلی توسط amir1055 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
p115 yamaha
جلوش دو تا سوکت هدفون داره
پشت هم دو تا سوکت داره که اسپیکر وصل بشه
من میخوام صدا رو بتونم از اسپیکر خود پیانو بگیرم
روش کار رو بفرمایید ممنن میشم
Thumbs Up/Down |
متاسفانه p115 ورودی aux in نداره. نمیتونید بهش ورودی بدید.نوشته اصلی توسط pedram99 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
Thumbs Up/Down |
سلام دوستان
یک سوال دارم و اون اینکه آیا من در مسیر درستی قرار دارم؟
نزدیک یک ساله که پیانو رو شروع کردم. کتاب بیر رو دارم تموم میکتم و در این مدت دو استاد داشتم.
به این نتیجه رسیدم که بصورت خودآموز پیشرفت سریعتری دارم. راستش با کمال احترام برای همه اساتید این حوزه، بعد دیدن ساعتها فیلم در یوتیوپ و مطالعه کلی سایت مرتبط به این نتیجه رسیدم که متد آموزشی اساتید ما (لااقل دو استادی که من داشتم) قدیمی و ناکارامده.
از اونچایی که کتاب های ترجمه شده هم چنگی به دل نمیزدند به ناچار چندتا کتاب سفارش دادم. یوتیوپ هم که هست و کانالهایی که به نظرم قایل اعتماد بودند رو هم پیدا کردم.
نظرتون چیه؟ آیا دارم کار درستی میکنم؟
چرا اساتید ما فقط میخوان بیر، چرنی، هانون رو به ترتیب یا ترکیبی بزنی در حالی که مثلا در امتحانات ABRMS حتی از پایین ترین سطح هم ازتون انتظار دارند که بتونید (در حد level) آهنگ بسازی، گوشهاتون نت رو تشخیص بده، تئوری موسیقی بدونی، از حفظ بزنی، نتی که برای اولین بار دیدی بزنی و ...
و اساتید من ساده ترین سوالات و کنجکاوی من در مورد تئوری موسیقی رو بی مورد میدونستند و تاکیدشون روی حرکت انگشتان بود که اون رو هم اشتباه میگفتند! و یا روی نکات خیلی مهم کمتر تاکید میکردند (البته میدونم که سبکهای و روشهای مختلفی برای تکنیک نوازندگی هست).
چه باید بکنم؟ واقعا بی اعتماد هستم. به کل سیستم آموزشی و بخصوص به آموزش نوازندگی.
آیا استادی هست که به این روشهای نوین آشنا باشه و تجربه آموزش داشته باشه؟
آیا میشه گروهی از نوآموزان تشکیل داد که لااقل خودمون بداد خودمون برسیم و تبادل تجربه داشته باشیم.
ممنون که خوندید.
Thumbs Up/Down |
سلام عزیزمنوشته اصلی توسط omid1189 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
نظر شخصیم رو میگم.
کاری که دارید میکنید کاملا درسته. به نظر من استاد نداشتن خیلی خیلی بهتر از استاد بد داشتنه. استاد خوب بسیار نادره و البته فوق العاده گرانه. با بقیه هم عملا شاید نشه درست کار کرد. مسیرتون درسته همین رو ادامه بدید. ایشالا موفق باشید.
Thumbs Up/Down |
ممنون از پاسختون.
یک سوال دیگه:
فکر میکردم در این راه اگه بتونم آدم های همفکر و علاقه مندی پیدا کنم که تجاربمون رو به اشتراک بگذاریم پیشرفت سریعتر حاصل میشد.
فکر میکنید بشه یک گروه از کسانی تشکیل داد که بخواهند بصورت خودآموز پیانو یاد بگیرند؟
شخصا فکر میکنید این ایده مفید و یا شدنی باشه؟
Thumbs Up/Down |
نظر جالبیه و گمان نکنم خیلی عملی باشه.نوشته اصلی توسط omid1189 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
یادگیری پیانو خیلی یه فعالیت جمعی به حساب نمیاد یه نظرم.
برای فراگیری پیانو یه سری نکات ثابت هستش که درستش اینه که از یه استاد بیاموزین ولی میشه از یوتیوب و یا خیلی از سایت ها هم خیلی چیزای مفیدی دریافت کرد. ولی اینکه تجربه من در مسیر یادگیری ساز اصلا به درد شما بخوره یا نه کمی قابل بحث میتونه باشه.
Thumbs Up/Down |
Received: 384/4 Given: 1,625/1 |
سلام. این تعصبات هم باید نادیده بگیرید. متد منسوخ شده هیچ معنی ای نداره. شاید روش بکارگیریشون اشتباه بوده. مثلا کتابی مثل بیر رو نباید دونه به دونه زد رفت جلو. بلکه گزیده ای بیشتر باید کار بشه. یا کتابی مثل هانون و اشمیت بر اساس نیاز هنرجو درسی بهش داده میشه نه اینکه دونه دونه بری جلو. یا مثلا میگن پوتزولی منسوخ شده. ولی خیلی بزرگایی که الانم هستن از این متدها بهره بردن یه زمانی.نوشته اصلی توسط omid1189 [ میهمان گرامی برای مشاهده لینک ها نیاز به ثبت نام دارید]
به هرحال، من به اینکه میگن فلان منبع قدیمی و منسوخ شده اعتقادی ندارم. پس دیگه باخ هم نزنید چون دیگه خیلی قدیمیه!
اما در مورد کنجکاوی های شما، معمولا اساتید غیرحرفه ای، هنرجو رو سرگرم چیزی میکنن که خودشون بهتر بلدن و از چیزایی که خودشون بلد نیستن فراری میدن. احتمالا به تئوری مسلط نبودن. و همینطور هر مدرسی هر متدی که کار کرده باشه همونو با هنرجو کار میکنه که خب باز این هم یجورایی اشتباهه.
من و همکارام چندتا متد رو توی آرشیو کاریمون داریم و با هر هنرجو ممکنه متدی متفاوت کار کنیم.
Thumbs Up/Down |
دوستان کسی کتاب نت آهنگ های پاپ برای پیانو میشناسه معرفی کنه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)
علاقه مندي ها (Bookmarks)