لیست کاربران برچسب شده در تاپیک

نمایش نتایج: از 1 به 12 از 12

موضوع: معرفي وخصوصيات انواع کيبورد ها

Threaded View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
  1. #1
    Babak_mix آواتار ها
    مسئول بازنشسته

    وضعیت
    افلاین
    عنوان کاربری
    مسئول بازنشسته
    شماره عضویت
    150
    تاریخ عضویت
    Jan 1970
    سن
    42
    نوشته ها
    821
    میانگین پست در روز
    0.04
    تشکر از پست
    1,206
    2,223 بار تشکر شده در 678 پست
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Thumbs Up/Down
    Received: 6/1
    Given: 0/0
    میزان امتیاز
    0

    پیش فرض معرفي وخصوصيات انواع کيبورد ها


    0 Not allowed! Not allowed!
    KORG PA1X PRO ELITE
    يکي از بهترين کيبورد هاي دنيا است, که براي آهنگ سازي بسيار مناسب است. که به دو صورت بدون اسپيکر(PA1X PRO) و با اسپيکر(PA1X) است. از خصوصيات اين کيبورد ميتوان به صداهاي سمپل شده طبيعي , 32MG حافظه هارد داخلي , ريتم هاي خام و زنده , قابليت نصب سيدي رايتر و هارد , زيبايي و... اشاره کرد.


    KORG PA800
    اين کيبورد نيز يکي از بهترين هاي دنيا است که بعد ازPA1X به بازار آمده است. از خصوصيات PA800 بايد گفت که داراي صدا هاي سمپل و طبيعي ميباشد , 64MG حافظه هارد داخلي دارد (دو برابرPA1X) , داراي يک صداي سمپل پيانو جديد ميباشد که در PA1X موجود نيست, ريتم هايش همانند PA1X است, قابليت نصب سيدي رايتر و هارد دارد , از PA1X سبک تر است, اما از لحاظ سخت افزار وآهنگ سازي از PA1Xضعيف تر است, همچنين PA800 فاقد 8 پيش ولوم Real Time است که در PA1X موجود هست و فاقد نصب Exb-mp3 است نسبت به PA1X و همچنين فاقد قابليت ارتقا کيت سخت افزاري صدا و ريتم ميباشد (Expansion Board-Rom). قدرت خروجي PA800 از PA1X ضعيف تر است.



    KORG PA80
    کيبوردي است که به دليل آساني کار و امکاناتش بسيار طرفدار دارد. از خصوصيات اين کيبورد بايد گفت که قابليت ريختن صداهاي سمپل را دارد , قابليت خواندن فلش کارد را دارد (البته فلش کارد براي اين کيبورد ساخته شده) که باعث محبوبيت اين کيبورد شده و ميتوان ريتمهاي ساخته شده از سمپل را در آن اجرا کرد , در مجالس بسيار مورد استفاده قرار ميگيرد , البته استفاده در آهنگسازي را هم نبايد فراموش کرد.



    KORG PA50
    کيبوردي است که به علت اينکه ميتوان روي آن FLASH READER نصب کرد يا به نوعي ميتوان آن را به PA80 تبديل کرد بسيار مورد علاقه قرار گرفته که همين امر باعث شد که قيمت اين کيبورد افزايش پيدا کند. اما خود PA50 داراي يک سري امکانات ميباشد که به شرح زير است :داراي صداها و ريتم هاي خوبي است, بر خلاف PA80 که ساخته کشور ايتاليا است اين کيبورد ساخته کشور چين است, در بعضي از مواقع پس از مدتي کار کردن هنگ مي کند. در کل کيبورد خوبي است که در مجالس هم مورد استفاده قرار ميگيرد.



    YAMAHA 3000
    از خصوصيا ت اين کيبورد ميتوان به اين اشاره کرد که ميتوان در ساخت هر ريتم از 3 کيت استفاده کرد (اکثر کيبوردهاي دنيا داراي 2 کيت براي ريتم سازي هستند) , همچنين براي به جاي ديسکت بايد از مموري استفاده کرد, صداهاي خوبي دارد ودرکل کيبورد خوبي است.


    YAMAHA 2000
    کيبوردي است که قبل از اينکه کيبورد هاي کورگ وارد بازار شوند بهترين و پر طرفدارترين بودند. همچنين بر خلاف ساير کيبورد هاي ياماها داراي ورودي ميکروفن يا وکال است. داراي کيت هاي عربي و هندي و... است و براي استفاده در منزل خوب است که البته بعضا در مجالس نيز مورد استفاده قرار ميگيرد.


    YAMAHA A1000
    از خصوصيات اين کيبورد ميتوان به دارا بودن صداهاي اورينتال نام برد. که اورينتال به صداهاي طبيعي شرقي گفته مي شود. همچنين داراي ريتم شرقي است (ايراني و عربي و...) و براي استفاده در منزل است و بعضا مجالس نيز مورد استفاده قرار ميگيرد.



    ROLAND
    رولند معروف است به سلطان صدا. در مدلهاي کيبورد رولند هر سري از آنها مشخصات شبيه بهم را دارند. مثلا در سري D مثل D-50 همه داراي صداهاي خوب ولي فاقد ريتم مي باشند. کلا سري D داراي صدا سازي بسيار قوي مي باشد. در سري E مثل E-86 و E-70 داراي ريتم ضعيف و با قابليت ريتم سازي مي باشند و صداهايي بهتر از کيبورد هاي ديگر ولي پائين تر از سري D دارند. در سري G مثل G-1000 داراي صداهايي در حد سري E مي باشند و ريتم هايي قويتر از E مي باشند و از نظر ظاهر از سري هاي ذکر شده در بالا زيبا ترند. سري ديگري از رولند موجود است که به سري ترکيبي معروفند. مثل ZX و يا XP که فاقد ريتم سازي اند ولي داراي کانالهاي آهنگسازي و صدا سازي قوي مي باشند. در اين دو سري (ZX و XP) مي توان از صداها و ريتم هاي جانبي نيز استفاده نمود. مثل استفاده از EXPANTION که شبيه رم کامپيوتر مي باشد و در داخل کيبورد قرار مي گيرد و هر کدام از اين رم ها داراي ريتم ها و صداهاي جديد مي باشند و وقتي به کيبورد وصل مي کنيم انگار يک کيبورد جديد از کارخانه خريده ايم!! نبايد اين رم ها را با فلش کارد کرگ ها اشتباه کنيم. در فلش کارد کرگ ها خودمان مي توانيم سمپل و ريتم بريزيم و تغيير دهيم اما اين رم ها فقط کارخانه اي مي باشند و نمي توان در آنها تغييري داد و کلا کيبورد را تغيير مي دهند . انگار که يک کيبورد جديد با ريتم ها و صداهاي جديد از کارخانه خريداري نموده ايد. در کل کيبورد هاي رولند بيشترين محبوبيت را بدليل صدا هايشان و صداسازي قوي اي که دارا مي باشند دارند. اما از نظر ريتم زياد مطرح نمي باشند و اگر در مجالس استفاده شوند به يک کيبورد کمکي براي ريتم احتياج دارند. رولند ها يکي از بهترين سينتي سايزر ها مي باشند که در کار ساخت صداهاي الکترونيک بسيار استفاده مي شوند بخصوص مدل هاي جديدشان مثل سري فانتوم که سينتي سايزراست.



    GEM
    کيبورد هاي G. E. M داراي صداهاي ضعيفي مي باشند (يا به اصطلاح داراي صداي کثيف مي باشند) که کثيف بودن صدا يعني اينکه در موقع پخش ، صداهاي اين کيبورد ها بازده فرکانسي بيشتري را مي گيرند و صدا بسيار پر حجم به نظر مي رسد ولي جزييات صدا معلوم نيست و همين امر در اين کيبورد ها عامل مزيت اين کيبورد ها بر ديگر کيبورد ها مي باشد. از نظر ريتم و ريتم سازي قوي مي باشند و با کرگ رقابت مي کنند. داراي چند سري مي باشند از جمله سري WK که در ايران بسيار معروف است و داراي رم شارژي و هارد مي باشند که مي توان نمونه ي صدا ي سازهاي مختلف را بصورت سمپل در آن قرار داد و استفاده نمود. مدل WK2 يکي از مدلهاي معروف اين سري مي باشد که به سفارش ايران ساخته شد و داراي صداي سازهاي کوبه اي و ضربي و سنتي و ... مي باشد و مدل WK8 که با توجه به قابليت سمپل خواندنش رقيب کرگ PA-80 مي باشد. در کل سري WK کيبورد هاي خوبي مي باشند اما به علت اينکه کار با آنها کمي سخت و گيج کننده مي باشد از طرف مردم زياد مورد استقبال واقع نشده است و بهمين دليل معمولا ريتم هاي جديد و بروز کمتر برايش پيدا مي شود و بيشتر اين کيبورد را به کساني که ريتم سازي و صدا سازي را مي دانند توصيه مي کنيم و براي مجلس هم کيبورد بسيار قوي اي مي باشد . بخصوص بدليل پخش صدا بصورت کثيف ، مي توان گفت که کرگ قوي تر است و در موقع پخش از نظر حجم صدا رقيبي ندارد (اگر يکي از WK را مثلا WK8 در کنار کرگ PA-80 بگذاريد و پخش صدايشان را با هم مقايسه نمائيد متوجه حجم بالا و کثيف بودن صداي WK8 مي شويد)
    سري ديگري نيز به اسم سري PK موجود است که بسيار شبيه به سري WK مي باشد اما از نظر حجم صدا ضعيفتر از WK مي باشد. يکي از ايراد هاي سري WK طراحي قديمي اين کيبورد ها مي باشد که در مقايسه با طراحي و رينگ زيباي کيبورد هاي جديد زياد دلچسب نبودند که اين ايراد را G. E. M در کيبورد GNESYS رفع نمود و مطابق با طراحي روز آنرا ساخت.
    کيبورد جنسيس در دو مدل ، يکي براي ايرانيان (مثل WK2) به اسم PERSIAN ساخته شده است و يکي هم براي خارجي ها, در مدل پرشين از صدا ها و ريتم هاي ايراني استفاده شده است. جنسيس داراي قابليت وکال مي باشد و ورودي سي دي دارد و رم و هارد قوي اي را دارا مي باشد و داراي LCD لمسي مي باشد و يکي از مزيت هاي اين کيبورد اين است که مي تواند بر روي سي دي آنچه را که نوازنده مي نوازد ضبط کند و قابليت جالب ديگر اين کيبورد اين است که مي تواند سي دي هاي آهنگ را بخواند و از روي آنها صداي خواننده را حذف کند و صداي شما را به جاي صداي خواننده بگذارد و بر روي سي دي رايت کند و در کل يک استوديو خانگي کامل مي باشد.
    اين کيبورد داراي کيت هاي بسياري براي ريتم سازي مي باشد و فاقد بلند گو براي پخش مي باشد و بايد برايش بطور جداگانه تهيه شود. يکي از ايرادات اين کيبورد در ريتم ها و اجرا شدن ريتم هايش مي باشد بدين صورت که اگر شما ريتمي را بر روي جنسيس پرشين بسازيد و در داخل جنسيس اينتر نشنال بگذاريد نمي تواند آنرا اجرا کند ، زيرا مادر بورد هاي اين دو مدل با يکديگر فرق دارند و براي اينکه بتوانند ريتم مدل ديگر را اجرا کنند بايد مادر بردشان عوض شود.


    منبع : بهنام موزيك
    دوستان عزیزم، به دلیل مشغله کاری کمتر میتونم در خدمتتون باشم
    انشاالله به زودی این کم کاری رو جبران کنم

  2. 4 کاربر برای این پست از Babak_mix تشکر کرده اند:


اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

علاقه مندي ها (Bookmarks)

مجوز های ارسال و ویرایش

  • شما نمیتوانید موضوع جدیدی ارسال کنید
  • شما امکان ارسال پاسخ را ندارید
  • شما نمیتوانید فایل پیوست کنید.
  • شما نمیتوانید پست های خود را ویرایش کنید
  •